0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Автомобилите на Limos BG за специалните моменти в живота

Луксозният автомобил е символ. Той е белег за благосъстояние и символ на стремеж към най-доброто, което може да се постигне в социално и материално отношение.

В началото на своя самостоятелен житейски път - след абитуриенския бал, или в началото на семейния живот, на сватбата, младите хора, които могат да си позволят удоволствието да притежават нестандартно луксозно возило, са малко.

Ние създадохме Limos BG, за да осигурим специалните моменти на всеки, който ги пожелае. Подбрахме специални лимузини за всеки стил и вкус - джип лимузини (Hummer, Ford F-650), класически и стилни (Rolls-Royce, Mercedes S class, Jaguar, Chrysler 300C, Lincoln Town Car) и ретро лимузини (Zimmer Golden Spirit).

Луксозният автомобил е символ
Луксозният автомобил е символ

Нашите лимузините разполагат със зареден минибар, телевизор, DVD, стереоуредба, светлинни ефекти , климатроник, и вие ще сте доволни.

Луксозният автомобил е символ
Луксозният автомобил е символ

Луксозният автомобил е едно обещание. Когато избере екстравагантното возило, младоженецът дава негласно обещание на своята избраница. В луксозната кола има символика. Булката ще е в центъра на живота на своя съпруг. Тя ще е човекът, който ще получи цялото му внимание, ще бъде неговия стимул да постигне успех.

Сватбеното тържество е апогеят на веригата запомнящи се дни в периода, в който се готвите да минете под венчило.

Луксозният автомобил е символ

Помислете за моминското парти, станало толкова популярно и в България. Последната обиколка на любимите места с приятелките – непринудени смешки и закачки. Ние сме тук, за да направим разходката ви не само запомняща се – Вашата обиколка ще бъде забелязана от всички наоколо.

Луксозният автомобил е символ

Ергенско парти. Приятелите от детските години или от колегите, с които толкова сте се сближили и няколко ваши братовчеда – Вие заслужавате да се забавлявате като за последно. Виждали сте как се случва това по филмите. Лас Вегас едва ли е Вашата дестинация. Нашите автомобили са точно толкова забележими и комфортни, колкото във всеки филмов последен ергенски купон. Разгледайте каталога ни. Със сигурност ще откриете нещо, отговарящо на Вашия стил.
Луксозният автомобил е символ

Дали събитието ще е абитуриентски бал или фирмено тържество, дали ще е събитие за връчване на награди, или обиколка на града с бизнес партньори – Вие и Вашите гости ще се чувствате специални с нашите лимузини. Нашият екип от специално обучени водачи на МПС е на Ваше разположение.

Почувствайте се звездите на вечерта, спечелете завистливите погледи на околните.

Луксозният автомобил е символЛуксозният автомобил е символЛуксозният автомобил е символ

Публикувана на: 23/02/2020