0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Агенция за събития VanDora: Нашата мисия е да изживеете своята сватба в декора на мечтите си.

Какво различава един ден от останалите? Това са детайлите на емоцията, които този ден носи. И начинът, по който тези емоции са подредени.

VandoraНие, екипът на агенция за организиране на събития Vandora, умеем да създаваме хубави спомени. Първи сватбен танц, първи рожден ден, абитуриентски бал, годишнина, юбилей, или тържество за приятелска среща след години раздяла.

Тези спомени остават завинаги, защото Вие имате желание събитието да е различно. Имате и представа за него. Ние имаме опит да го направим по този начин. С нас, Вашият празник се превръща в ден, в който Вие живеете в една мечта, чиито детайли можете да докоснете.

Сватбата е едно от събитията, които създават една трета от спомените в живота на човека. От мига, в който отворите очи в този велик ден, до мига, в който заспите уморено щастливи след целия блясък.

Ние знаем това, и създаваме един великолепен низ от моменти.

Подготовката е изключително важна! Понякога до събитието има месеци, понякога само седмица-две.

VandoraVandora

Още на първите срещи с бъдещите младоженци ставаме като близки приятели, прекарали години наред заедно, Разговаряме, разпитваме, разкриваме се едни пред други.  Вие имате проект, ние имаме опит как да го реализираме в детайли!

От сватбената украса до сватбената фотосесия – организираме всичко. Присъстваме деликатно на Вашата сватба. Ние сме Вашите невидими домакини, за да се чувствате Вие и гостите ви свободни, и спокойни.

Агенцията ни разполага и с МАГАЗИН, където предлага различни видове аксесоари и подаръци, необходими за едно сватбено тържество. В магазин VanDora можете да изготвите и своя списък с желани подаръци.

Сватбата ... толкова много гости.

Убедени ли сте, че ние от VanDora сме Вашите хора? Да не пропуснем да Ви кажем, че нашият основен офис е в Кърджали – меката на големите сватби.

Ние ще се отзовем на Вашата покана, дори да сте на другия край на България, дори да сте далеч от Родината в този момент.

Нашата мисия е да изживеете своята сватба в декора на мечтите си.

VandoraVandoraVandoraVandoraVandoraVandoraVandoraVandora 

Публикувана на: 06/02/2020