0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

С бижутата на BirSe всеки миг блести като диамант

Когато видите момичето на съседите да сияе, или Вашата колежка изведнъж стане още по-хубава и лъчезарна, опитайте се скришом да погледнете ръката и. Има голяма вероятност на нея деликатно да стои нежен пръстен с диамант.

Годежен пръстен

Когато една дама, без значение от възрастта, го получи, тя самата заблестява като диамант. Озарява я нейната любов, подсилена от отразения блясък на признатата любов на мъжа.

Пръстенът е бижу, и нещо повече. Той е символ. Окръжността е перфектната линия. Затворена и идеална по своята форма. Тя е символ на вечността и на постоянството в живота. Обикаляме за малко и се връщаме в символичното начало. 
 
Ето, тези тайни знаци ни разкриха майсторите на бижута от магазин BirSé . Разказаха ни, че безпогрешно познават целта, с която един мъж мълчаливо оглежда бижутата. Когато избира годежен пръстен за своята любима, той се вглежда във всеки детайл и избира този, който силно му напомня за нея.
 
BirseВълнението, на една дама е най-силно, в момента, в който отвори малката кутийка. Вълнението на нейния рицар е най-силно в момента, в който погледът му открие подходящото бижу. То е съизмеримо с това от мига, в който получи мечтаното Да.
 
Когато посетите магазин BirSé или разгледате страниците на сайта, ще разберете колко различни начина има да поднесете открито своето обещание към дамата на сърцето си и да заявите своята готовност да продължите живота си рамо до рамо с нея, да я закриляте и обичате безрезервно.

Следващият вълнуващ миг – поставянето на брачните халки по време на сватбената церемония. Те символизират любовта и свързването на двама във вечен съюз, полагайки основите на новото семейство.

Birse

Сватбените халки се избират от двама. Консултантите на BirSé  са сред най-опитните. Те безпогрешно разпознават вкуса на бъдещите младоженци и предлагат онези бижута от колекцията, които са най-близки до представата им. Изборът на брачна халка е изключително важен момент в живота на двойката. Това е бижу, което ще носите цял живот и трябва да допълва вашата визия.

В двата фирмени магазина на BirSé на улица Граф Игнатиев в София и по виртуалните рафтове на онлайн магазина, ще попаднете в царството на сребърни и златни бижута, съчетани с диаманти, рубин, сапфир и изумруд. Всеки експонат стига до притежателите си със сертификат за произход и качество, и с гаранционен сертификат.
 
Мигът с BirSe е още по-специален!

BirseBirseBirseBirseBirse
Публикувана на: 07/02/2020