0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбените торти на Kalina Cake Studio - английски стил и френски разкош

Калина Джокова - сватбени тортиКалина кейкс е бутикова сладкарница - ателие за торти. Разположена е в тиха и уютна част на Студентски град. На подобни места бихте открили ателиета на майстори-сладкари и в Париж, които ви привличат заради аромата на шоколад и фондан, на гъст захарен сироп, ванилия и портокалови корички.
 
Калина Джокова, усмихната руса дама, е истински артист, Kalina Cakes е арт ателие. Тя се вглежда във всеко цвете и с особено внимание се отнася към розите.
 
„Всеки вид роза може да бъде пресъздаден като цвете от захар, стига да се улови формата на листата и подредбата им.“ Когато се вгледаме в сватбените торти, които екипът на Калина кейkс твори, осъзнаваме, че тези думи са истина.
 
Сватбената торта се поднася в оня момент на тържеството, в който емоциите са достигнали своя връх.

Сладкото чудо трябва да отговаря на концепцията на сватбата. Стилна и красива, тортата е допълнение, което е символизира цялостната сладост на бъдещия живот, който младоженците ще имат. От тази сладост, гарнирана с обещание да се обичат вечно, те поднасят парченце на всеки гости.

Калина Джокова - сватбени торти
 
Сватбената торта може да е изцяло бяла – само с малки перлички и великолепни рози, или да е като цветна градина с разкошна зеленина. Това зависи изцяло от темата и идеята, която младоженците са избрали за своя тържествен ден.
 
Вкусът: Шоколадов кейк с крем маскарпоне и сметана и вишни, облечени с шоколадов ганаш и фондан,  солен карамел, червено кадифе, лимон и бъз, ванилов кейк с маскарпоне и праскови, или друг, който никога не сте опитвали. 
 
Тортата е едно на ум! Заедно с нея в арт ателието за сладки бижута и скулптури ще ви предложат сватбени бисквити в стила на сватбата, тематични лакомства за малките гости, торта за кумовете, тарталети и кексчета. Всичко е един стил в темата на сватбата.

Калина Джокова - сватбени торти
Калина Джокова - сватбени торти
 
Продуктите, които се влагат са винаги пресни и грижливо подбрани. Всичко е само от високо качество, което е определящ фактор за отличния вкус на печивата.
 
В Kalina Cake Studio се организира дегустация и срещи с младоженци. Сладките кутии съдържат парченца с различен вкус. Всяка двойка разполага с време, в което специалистите от екипа на Калина Джокова, го изслушват и консултират –за съчетание на вкусове, за възможностите за декорация.

Калина Джокова - сватбени торти
Калина Джокова - сватбени торти
 
Калина Джокова, е усетила за заа пръв път вдъхновение и интерес към декорираните торти в 2010 година. Изминава дълъг професионален път на самостоятелни опити и изучаване на различни техники. Когато разбира, че тортите са нейната съдба, преминава през обучителни курса в Англия. И накрая създава на Kalina Cakes. Тук изгражда и налага собствен стил и почерк в творбите си.
 
„В работата си залагам на индивидуалния подход към всеки проект и специфичните желания на клиента, реализирани в моя стил с много отдаденост и любов. Използвам техники за декорация и материали, които са в тон с модерните тенденции в кейк дизайна. Наред с това усилията ми са насочени и към постигането на изтънчен и балансиран вкус, което да допълни цялостното впечатление от празничния десерт.“

Завършваме с това признание на Калина. Следете датите на дегустации за младоженци, или просто наминете през студиото, за ароматно кафе.

http://kalinacakes.com/

СВАТБЕНИТЕ ТОРТИ НА KALINA CAKE STUDIO
СВАТБЕНИТЕ ТОРТИ НА KALINA CAKE STUDIO
СВАТБЕНИТЕ ТОРТИ НА KALINA CAKE STUDIO


Публикувана на: 03/02/2020