0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбена агенция Water Lily - различни във всеки миг

Виждали ли сте истинска водна лилия? Водна лилия, която е в своята естествена среда, близо до Ропотамо. Казват, че е бяла на цвят. Ако останете цял ден, съзерцавайки водата, ще разберете, че сутрин е деликатно розова, когато първите лъчи на морския изгрев я докоснат. После минава през едно бледо жълто, и става снежно бяла като булчинска рокля. Привечер, нежен син цвят пуска отенъци по красивата чаша на лилията.

сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.Името да това великолепно цвете е избрано за име и на  една сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.

Всеки има различна мечта. Всяко събитие, организирано от агенцията е различно. С професионалистите от агенция Water Lily сватбата от Вашите  мечти става реалност. Събитието на живота Ви е незабравимо и запомнящо се, както за вас, така и за Вашите гости.

сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.

Доверете организацията на тържеството на сватбения агент. Така ще избегнете онези ангажименти, които карат младоженците да се чувстват тревожно. Ще имате възможност да се радвате на всеки миг, да съхраните позитивната енергия и да се насладите се и изживеете безгрижно сватбения си ден!

Когато се срещнахме с екипа на сватбена агенция Water Lily, приятелите ни разказаха за начина, по който се справят с предизвикателствата.

Първо и основно правило е: лична среща и разговор с младоженците. Главните герои на тържеството имат право да изберат сюжета, чрез който да покажат пред близките си своята обич. Всяка двойка е различна.

сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.

Определя се темата на сватбата: дали ще е морска приказка, дали ще е феерия в бяло и розово, или горска притча със зелени флорални елементи, които допълват класическата сватбена украса – това е важно.

Младоженците са мечтали заедно, мислили и разговаряли, виждали събитието в своите представи.

Сватбени водещи, стилни и забавни, допълват веселото настроение. Музикалното оформление се доверява на състав или на  DJ, или комбинация от двете. Музикалните желания на булката и младоженеца са закон. Предварително са уточнени: от любимата песен и мига, в който започва първия семеен танц – до вихрените народни хора, които вдигат на крак всички сватбари.

сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.

Какво е сватба без сватбена фотосесия?! Екипът на Water Lily ще запази вашите мигове за деца и внуци. И много важно: видео-операторите могат да запечатат от птичи поглед всеки красив момент от най- важния ден.

Опитът на агенция Water Lily са десетки сватбени тържества – всяко различно, всяко реализирана мечта!

сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.сватбена агенция: Water Lily Wedding and Events agency.


Публикувана на: 31/01/2020