0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Приказна есенна украса за сватба

С какво свързваме есента? Промяна, много цветове и сезонни плодове! Ако планирате есенна венчавка, е добре да помислите за сватбена украса. Днес сме заредени с вдъхновение, за да Ви заразим с позитивно настроение.

Вижте някои идеи за сватбена украса с тиква, която освен впечатляваща е и много приятна за сезона.

Има много различни начини, по които може да разположите декорацията. Разгледайте вариантите за сватбена украса с тиква и организирате мечтаното тържество.

сватбена украса с тиква


Ако смятате да осъществите изнесен ритуал, може да сложите тиква около арката, както и да украсите с цветя и други подходящи растения и платове. Смятате да разположите столове за гостите?

Чудесно, сложете около тях сватбена украса с тиква, разположена на земята, образувайки пътека.

изнесен ритуал и сватбена украса тиква


Вашата сватбена украса с тиква може да бъде разположена по масите на гостите, както и на тази, където седят булката и младоженецът. Внимавайте да не бъдат твърде големи, за да има място за всичко – цветя и сервизи.

Една сватбена украса с тиква перфектно се съчетава с есенни листа, свещи и интересни дървени сувенири.

Може самият плод да служи за ваза, в която да потопите пъстри букетчета. Тиквите могат да бъдат издълбани, за да се получат инициалите на младоженците или да се рисува по тяхната кора, изписвайки Mr и Mrs например.

сватбена украса с тиква


Други интересни идеи

Ако разполагате с много умалени тикви, може да бъдат важна част от Вашите булчински букети! Тортата също би могла да бъде декорирана с тяхна помощ. Една чудесна сватбена украса с тиква може да бъде ползвана и за осветление  - поставете свещи в издълбаните плодове и нека заблестят, без това да бъде зловещо, каквото е на Helloween.

Друг вариант е да разположите лампички по дърветата (ако планирате горска или градинска сватба), а тиквите просто да бъдат на добре осветено място.

сватбена украса

Има още много варианти за красива сватбена декорация с тиква! Развихрете съзнанието си и реализирайте чудно хубаво тържество.
Публикувана на: 05/11/2019