0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Най-добрите подаръци за сватба за тази година

Много двойки отделят доста време, обмисляйки какви подаръци за гости на сватба да изберат.
Вълнението е породено от желанието да оставят приятни спомени в своите роднини и приятели, да ги дарят с предмети, които да напомнят дълго за красивото събитие. Ако обмисляте какви подаръци за гости на сватба да купите, този текст ще Ви е полезен. Събрали сме на едно място някои идейни предложения, подходящи за всеки вкус. Без значение дали предпочитате практичното или бляскавото, има опции пред Вас.

Практични подаръци

Избирайки подаръци за гости на сватба, можете да селектирате нещо, което е полезно и веднага ще се употреби или да заложите само на естетиката. Кои са вещите, които се ползват? Например малки ръчно декорирани сапунчета с издълбани имена или дата на сватбата, дървени лъжички за мед, всякаква подобна посуда. Предпочитани са и тапите за вино, които се продават в различни опаковки и са доста атрактивни.

Харесвате сладкото? Може да поръчате вкусни подаръци за гости на сватба, например меденки, мъфини или напитки в малки и кокетни шишенца. Бурканчета с мед, френски макарони и бонбони са други опции за апетитна  изненада.

подаръци за гости

подаръци за гости на сватба

подаръци за гости

подаръци за гости на сватба

Нещо за спомен

Ако предпочитате класически подаръци за гости на сватба, може да изберете малки сувенири, които да останат за спомен на близките Ви. Те не изпълняват особена роля, а просто са наслада за окото. Следвайки тази концепция, бихте могли да купите магнитчета за хладилник с Ваша снимка, семенца, които да се превърнат в нежни цветя, малки стъклени сферички с миди, камъчета или друга декорация. Интересни камъни или предмети с гравирани надписи са други възможни подаръци за гости на сватба.

подаръци за гости на сватба

подаръци за гости

Съветваме Ви да заложите на най-доброто съотношение цена-качество-индивидуалност, когато обмисляте Вашите подаръци за гости на сватба. Подбирайте внимателно изделията, за да сте сигурни, че ще се впишат в концепцията на тържеството и ще стигнат за всички присъстващи.
Публикувана на: 28/10/2019