0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбена организация в няколко лесни стъпки

Между годежа и сватбения ден сякаш има море от въпроси. Въпреки приятната еуфория от очакваното събитие, трябва да се съсредоточите, за да планирате добре венчавката. Успешното организиране на сватба се реализира, когато успеем да уточним какво точно искаме и кои са оптималните начини, за да го постигнем. Ето и някои съвети от нас.

1. Изберете концепция за сватба

Първата важна крачка за успешното организиране на сватба е изборът на концепция. Това включва следните въпроси – голяма ли ще бъде или в тесен кръг? Кой сезон ще се избере? Каква ще е темата на сватбата? До голяма степен всичко се определя след уточняване на тези въпроси.

организиране на сватба

2. Определете бюджет

Дори да не можете да сметнете точно разходите, трябва да имате ориентация каква е максималната сума, която можете да отделите за организиране на сватба. Възможно е да има отклонения от първоначално избрания бюджет, но все пак се придържайте към идеята си, за да сте сигурни, че средствата Ви ще бъдат достатъчни.

3. Спрете се на конкретен ресторант

След като имате представа колко души смятате да поканите, можете да изберете ресторант на желано от Вас място. Ако сватбата е през лятото, има вариант да потърсите обект с красива градина, където да организирате празненството.

организиране на сватба

4. Купете сватбено облекло и аксесоари

Избрали сте сезон, ресторант и концепция за Вашата сватба. Погрижете се за начина, по който ще изглеждате Вие и половинката. Булчинската рокля и сватбеният костюм трябва да си пасват, но и да се вписват в темата на сватбата. Изберете облекло, което подчертава хубавите Ви черти и е удобно.

организиране на сватба

5. Изберете професионалистите, необходими за подготовката

Не само гостите и младоженците са важни, когато стане въпрос за организиране на сватба. Има някои хора, без чиито усилия венчавката трудно би протекла по желания начин. Затова разгледайте списъка със сватбени фотографи, DJ, фризьори и гримьори, декоратори и танцови инструктори.

организиране на сватба

6. Ползвайте онлайн безплатен сватбен агент

В сайта на Weddingday.bg можете да откриете всичко нужно за организиране на сватба. Най-добрите дизайнери, декоратори, фотографи, ресторанти и др. Създавате безплатно сватбен сайт, вписвате задачите си, следите бюджета, ползвате лесно онлайн магазин за булки. Регулярно се качват и ваучери за намаления, от които можете да се възползвате, за да оптимизирате разходите си.

Пожелаваме ви безоблачно бъдеще и безброй красиви моменти в обшия ви път.
Публикувана на: 03/10/2019