0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбени тенденции с новата колекция на Mille Bridal

За всяка булка намирането на "роклята" е важно събитие и от MilleBridal ще го направят наистина специално за Вас. Селекцията им от дизайнери е внимателно подбрана. Спрели са се на брандове, които са нови за България и имат утвърдено име с доказано качество на Европейският  и световен пазар.

MilleBridal е официален представител на Gabbiano & Strekkoza за България.

Paris Rhapsody, която съчетава най-новите тенденции е наситена с романтичното настроение на Франция, съчетаваща духа на стария град, цъфтящите и ароматни лозя и модерения изпълнен с живот Париж. Усилената работа на дизайнерите да създадат незабравими булчински рокли се усеща във всеки модел. Paris Rhapsody е комбинация от парижкия вкус, чувство за стил и свобода!

" Зашеметяващи модели, съответстващи на най-новите тенденции на предстоящият сватбен сезон, сексапилни гърбове и деколтета, приказни детайли, деликатни цветове и класическо бяло. Всичко това е съчетано в една специална и запомняща се колекция булчински рокли преплитаща класически модели с един нов, модерен поглед, за да ги превърне в истински шедьовър едновременно ефирен, удобен и отличаващ се! "

Ако искате избирането на вашата сватбена рокля да бъде незабравимо и забавно изживяване за вас, да се почувствате комфортно и уютно, да получите лично и приятелско отношение, добри съвети и конкурентни цени не се колебайте да посетите MilleBridal. В селекцията им от рокли - сигурни сме, че ще намерите своята рокля, тази, която ще почувствате, че е създадена специално за вас!

сватбени тенденции

сватбени тенденции

сватбени тенденции

сватбени тенденции

сватбени тенденции

Публикувана на: 30/09/2019