0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Есенна сватба на открито

Есенните сватби са безспорно едни от най-красивите. Цветните краски на дърветата и храстите хвърлят мека светлина по лицата на всички минувачи. Слънцето е жарко, а паважът по улиците блести.

Освен истинско произведение на изкуството, една есенна сватба на открито е едновременно приключение, предизвикателство и в много редки случаи - същинска катастрофа. За последното обаче забравяме и се радваме на това чудесно слънце, което обещава златно щастие.

Как да организирате своята приказна есенна сватба на открито, възползвайки се от последните топли лъчи на есенното слънце?

Есенна сватба на открито

1. Подгответе се за дъжд и вятър

Макар и прогнозата за сватбената ви вечер да не предполага буря, имайте едно наум. Времето през есента става неспокойно, рязко, мени се за секунди. Предвидете шатра, която при необходимост, бързо да разпънете.

По този начин ще предпазите гостите от осезаемия дискомфорт, а на себе си ще осигурите спокойствие по време на вечерта. Връхните дрехи са една отлична идея.

За щастие, колекциите със съвременни булчински рокли предлагат стилни и семпли наметки и връхни дрехи, които по изключително ефектен начин завършват цялостния тоалет.

Есенна сватба на открито

2. Подгответе се за топло време

Освен непредсказуемите промени в метеорологичните условия, понякога есенните вечери са необичайно топли. Особено, ако сте в центъра на дансинга, в разгара на вечерта.

Ако сте се спрели на комплексно решение, като сватбена шатра, то се уверете, че тя разполага с отлична вентилация и възможност за регулиране на температурата. Това е положението, щом сте пожелали есенна сватба на открито! :)

3. Подгответе и своя сватбен фотограф

Направете предварителен оглед на мястото, което сте избрали за своята сватба. Преценявайки от коя страна пада светлината по време на церемонията и след нея, до същинския залез, ще улесни много личният ви фотограф. Така ще се насладите на приятно тържество с чудесни кадри в сватбения фотоалбум в последствие.

Есенна сватба на открито

4. Разрешителни

Ако сте авантюристи, нестандартни и обожавате да сте сред природата, то сватбата на открито би била чудесен избор. Но в конкретни ситуации, когато сте избрали малко по-необичайна локация за бракосъчетанието, добра идея е да проверите дали има необходимост от допълнителни административни разрешителни.

Това се изисква в случаите, когато избраното от вас място е общинска, а не частна собственост.

5. Озвучаване

Моментът, в който разменяте своите брачни обети да е изключително личен, интимен и само за двама. Но когато организирате тържество с гости, то те са задължителна част от церемонията, която трябва да бъде добре озвучена.

Обетите, тостовете, речите и всички забавни моменти по време на празника - уверете се, че озвучаването на локацията е в пълна изправност, за да не изпусне никой някой от многото паметни моменти по време на една сватба.
Публикувана на: 25/09/2019