0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Три лесни стъпки за незабравима сватба

Дали всичките ни усилия ще си заслужават и нашата сватба ще бъде толкова приказна, колкото ни се иска? Забравете за дребните притеснения, за закъсненията и за хората, които няма да могат да присъстват. Това е вашата сватба - вашият неповторим и приказен празник! Затова спрете с нервите и се подгответе за моментите с най-специалните хора.

Вижте кои са трите лесни стъпки за незабравима сватба и им се насладете:

1. Важни са най-обичаните!


Повечето двойки сякаш се разпъват на кръст, задавайки си въпроса дали да организират малка сватба или голямо тържество с много познати и всички роднини. Някои бленуват за първия вариант, други-за втория. Истината е, че за да бъде сватбата ви истински щастлива, трябва да я организирате по начина, който желаете.

Поканете хората, които най-много обичате и настоявате да бъдат до вас, след това добавете и другите. Ако не желаете пищна сватба с много гости, просто не я правете по този начин. Следвайте интуицията и личните си виждания.
сватба

незабравима сватба


2. Нека бъде красиво, а не перфектно 


Дори да не ви стигне време да украсите всичко перфектно или да изпипате всеки детайл до неузнаваемост, нека атмосферата е красива. Не мислете за онези панделки, които искахте, а не пристигнаха навреме, че нямате сватбена арка или пък цветята са недостатъчни.

Абстрахирайте се от дреболиите и се съсредоточете над общата картина. Красива ли е украсата? Кара ли ме да се чувствам празнично и щастлива? Ако отговорът е да-значи целта е постигната.
сватба

незабравима сватба


3. Отпуснете се и се насладете


Една от най-важните съставки на щастливата сватба е веселието! Няма как всичките ви гости да се отпуснат моментално. Постарайте се да им обърнете внимание, да общувате с тях. Включете весели игри, активности по маси, ако може, ангажирайте фолклорен ансамбъл, танцьори или певци. Нека гостите ви се отпуснат и се насладят, както вас, на страхотния празник. Предварително анализирайте вкусовете на всички и се постарайте не само вие, но и те да са доволни.
сватба

незабравима сватба

Пожелаваме ви да се фокусирате над това, което има значение. Останалото е незначително. Весел празник! Изживейте своята приказна сватба!
Публикувана на: 10/09/2019