0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Минимализъм - хитова тенденция в сватбения кетъринг

Вкусната храна е слабост на почти всички! Затова всеки, който организира сватба, обмисля и менюто, което да включи. Повечето сватбени ресторанти предлагат куверти за конкретни ястия, някои дават възможност сами да изберете храната. Има двойки, които наемат помещение и сами уговарят сватбен кетъринг. Ако предпочетете последното, имайте впредвид най-актуалната вълна, която заля кетъринга през тази година.

сватбен кетъринг

Не е нужно да градите идеи за сложни визии  – минимализмът е на почит.

Поръчайте изчистен откъм дизайн сладкиш с деликатна декорация плодове или цветя. Бели сватбени торти със смокини или нежна украса са тотален хит. Това е голямо улеснение за жените, които обмислят как да блеснат с интересен десерт – просто заложете на семплото и красивото.

сватбен кетъринг

Веганската храна, освен че става все по-модерна сред младоженците по целия свят, лесно може да се адаптира за малки количества! Тя е харесвана не само от вегетарианците, но и от хората с алергии и непоносимост към месото или животинските продукти като цяло. Обичат ги и останалите, които жадуват да пробват нещо ново. Обособете кът с вегански изделия, подредете там от гурме предложенията, това ще е вкусна алтернатива на другите блюда. Доста фирми за сватбен кетъринг вече предлагат услуга обзавеждане на такъв тип бар.Хапването по време на сватба може да бъде все едно голямо семейство семейство вечеря заедно на празник. Това е една от последните тенденции при сватбения кетъринг. Можете да поръчате големи плата с домашно приготвени разядки, хумус, уникални хапчици и различни салати. Всеки ще слага в чинията си това, което му е на сърце. Страхотна идея за сватбен кетъринг, който ще харесат мнозина.

сватбен кетъринг

Има още хиляди вариант за модерен минималистичен сватбен кетъринг! Поничките, сервирани по атрактивен начин, все още са популярни. Кътчетата за различни сезонни напитки и сладкиши също са харесвани. Смело изберете това, което ще се хареса на вас и близките ви.

Весела сватба и безкрайно щастие!
Публикувана на: 28/08/2019