0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Красива сватба под звездно небе

Природата и просторът си имат своите предимства и затова не е тайна, че все повече двойки планират сватба на открито! Ако и вие сте сред тях, този текст ще внесе яснота относно начините, по които се организира такова тържество. Истината е, че не е много трудно за реализиране, стига да имате достатъчно време и да се погрижите за всеки детайл, от който зависи вашия комфорт и този на гостите. Потопете се в магията на бъдещото тържество и решете коя концепция за сватба на открито да следвате.

Изберете подходящ сватбен ресторант


За да се насладиш на превъзходна сватба на открито, трябва да откриеш подходящо място. Най-лесно за осъществяване е да ангажирате сватбен ресторант с градина или заведение извън София. Там ще можете да подредите желаната декорация и да празнувате на воля под звездите. За храната и обслужването може да разчитате на персонала, но почти навсякъде има ограничение за часа, до който е позволено да се вдига шум. Попитайте предварително и се уговорете със собствениците.

сватба под открито небе


Ангажирайте място и кетъринг


Има и влюбени двойки, които решават да запазят място сред природата, където да се възползват от сватбен кетъринг, столове и маси под наем, както и огромни шатри и приказна украса. Предимството на този вариант е, че не се съобразявате с менюто на ресторанта, а сами диктувате правилата.

Недостатък е, че такъв тип тържества изискват повече подготовка, изпипване на детайлите и разговори с различни доставчици на услуги. Едно такова разкошно местенце ще откриете тук, където можете да изживеете незабравима сватба на открито.

сватба под открито небе


Помислете за времето и удобствата


Всяка сватба на открито звучи като сбъдната мечта, но крие и известни рискове. Помислете за комарите или насекомите, горещината или метеорологичните особености. За всеки случай се подсигурете със спрейове против инсекти, чадъри и всичко нужно, което носи комфорт и навън. Подгответе се подобаващо и празнувайте без притеснение.

сватба под открито небе


Нека сватбата ви е красиво изживяване, а любовта – силна и безкрайна!


Публикувана на: 03/07/2020