0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Коя е най-актуалната цветове комбинация за сватба през 2019 година?

Да се избере тематичен цвят е една от първите задачи, когато планирате сватба. От основните нюанси зависят красивата сватбена декорация, булчинския букет, селекцията на рокли за шаферки, още стотици детайли. Ако все още събирате идеи за Вашето тържество, надзърнете в нашите предложения. Бихте могли да организирате сватба в лилаво и златно. Цветовете са атрактивни, красиви както поотделно, така и в комбинация. Могат да бъдат съчетани по много нежен и очарователен начин. Вижте как.


Стилна сватбена декорация


Скоро Пантон обяви, че ултравиолетовото ще е цветът на 2019 г. Лилавият цвят ще е ползван за вдъхновение от дизайнери, младоженци, маркетолози. Ако и Вие го харесвате, можете да заложите на него за Вашата сватбена декорация. Желаете да го комбинирате с още един съвършен нюанс?

Организирайте сватба в лилаво и златно – прекрасен контраст, изтънчена визия, блясък и багри. Можете да поръчате сватбени покани с тематичните цветове, красиви вази, тейбъл карти. Подберете ярки цветя и задължително помислете за блясъка по масите. Една сватба в лилаво и златно е особено красива, ако подберем подходяща сватбена украса.

сватба в лилаво и златно
сватба в лилаво и розово
Снимки: Pinterest


Сватбено облекло и торта


Решихте, че ще реализирате сватба в лилаво и златно? Страхотно, но трябва да поръчате и подходящи рокли за шаферки, булчински аксесоари, бутониери. Отделете време да конкретизирате каква сватбена торта желаете, като е добре да решите по-рано кой цвят ще доминира – лилавият или златният. Можете да включите цветя или плодове в украсата. Булката може да носи аксесоар в тематичните багри, наметало или да избере обувки, които са цветни и ще контрастират по невероятен начин на бялата рокля.

сватба в лилаво  и златно
сватбена торта
Снимки: FabMood, Pinterest


Малко дами избират сватба в лилаво и златно, затова определено ще приковете погледите, ако се спрете на тази концепция. Вярваме, че ще се получи прелестно тържество, изобилстващо от усмивки, красота и топли емоции. Не забравяйте да поръчате всичко навреме, за да сте спокойни, когато специалният ден наближи.

Ако не сте сигурни, че искате сватба в лилаво и златно, разгледайте нашата галерия Вдъхновения, където има още интересни идеи.

Веселете се безспир и се обичайте винаги!
Публикувана на: 31/07/2019