0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Живи флорални декорации за сватбени торти

Модата тази година е категорична - зелени растения като декорации за сватбена торта!

Тази година зеленото е на пиедестал и можем да го видим в различни варианти като сватбена декорация, по роклите на шаферките, при предназначените за гости покани за сватба.

Цветът се свързва с природата, възраждането и чистотата. Особено актуални са и зелените декорации за сватбени торти. Какви композиции можем да използваме за желания ефект? Вижте някои страхотни идеи за сватбени торти, сред които може да откриете своята.


1. Сукуленти


Интересните растения са добър начин за декориране на сватбени торти. Те символизират щастието и вечността и са перфектна аранжировка на сладкиша в празничния ден.

Особено подходящи са за ретро венчавки или тематични рустик сватби. Сукулентите може да се поставят в най-горната част на сладкиша, да изпълняват ролята на топери. Това е оригинална и красива украса, вдъхновена от природата и зеленината.

Растения като декорации за сватбени торти
Снимка: priscillathomas.com

2.Зеленина


Листата и зелените клонки са особено предпочитани за аранжировката на сватбени торти. Подреждат се под формата на венец и се разполагат на различните етажи на изделието. Изглеждат особено красиво и върху голите  торти, които все още са доста модерни. Същевременно различните цветя са подходящи за горските сватби или бохемските празненства.
сватбени торти

сватбени торти
Снимка: The Bohemian Wedding


3.Цветя


Цветята допълват по елегантен начин зелената украса на различните сватбени торти. Роза или друга китка са акцент сред клонките и листата и допринасят за изумителния краен резултат. Може цветът на растението да се съобрази с тематичния за сватбата или да е ярък и различен, за да привлича погледите. Цветята са сред най-предпочитаните декорации, така че няма да сбъркате, ако заложите на тях.

сватбени торти
Снимка: Mobile Bay Magazine


Многообразието от сватбени торти може да Ви накара дълго време да разглеждате галерии и да променяте непрекъснато фаворита си. Изберете сладкиш, който е визуално привлекателен, с вкусни съставки и носи индивидуалния Ви почерк.

Да Ви е сладко – не само парченцето от тортата, но и всеки следващ ден, който изживявате заедно!
Публикувана на: 16/03/2021