0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Ефектна сватбена декорация с балони

Сещате ли се за нещо, което обожават деца и възрастни? Подсказваме Ви – цветно, красиво и свързано с празниците! Точно така – балони. Те са лесен начин да внесете позитивно настроение и да направите всяко събитие още по-специално. Вижте нашите предложения за сватбена декорация с балони и се вдъхновете за приказния ден. Сигурни сме, че и Вие ще се влюбите в ярките и радващи погледа забавни предмети!
Измислете къде искате да позиционирате прелестната сватбена декорация с балони и се подгответе да бъдете очаровани от нейното обаяние.

сватбена декорация с балони
Снимка: Pinterest


Около и над масите за гости


Щом решите каква тема за сватба искате да реализирате, следва да подберете елементите, които ще вземат участие в концепцията. Цветята, покривките на масите, свещите и стъклените вази са някои от най-предпочитаните компоненти от украсата. Една сватбена декорация с балони е друг атрактивен избор, който можете да направите. Вдъхновете се от тематичния цвят или купете пъстроцветни балони, ако планирате ярко и много весело тържество.  Може да ги подредите един след друг като палитра, за да се получи ефект на дъгата.

сватбена декорация с балонисватбена декорация с балони
Снимки: bubblegumballoons via Instagram, bubblegumballoons via Instagram, weddingforward.com


Украса за сватба на открито

Подбирайки сватбена декорация с балони, бихте могли да добавите от тях на сватбената арка. Ако изнесеният ритуал е вън, сложете от пъстроцветните предмети около столовете на гостите. По оградите, вратите и изобщо навсякъде, където искате да освежите, за да постигнете една по-празнична атмосфера. Определено сватбената декорация с балони променя пространството и подхожда на почти всички типове празненства.

Подбирайте внимателно вида на артикулите, има доста варианти. Някои са едноцветни, други – с принт, брокат или с преливащи нюанси. Включете сватбена украса с балони и за колата на младоженците – може да сложите малки балончета или големи с надписи, на които пише „Just Married“, „Happily Ever after“ и др.

сватбена декорация с балонисватбена декорация с балони
Снимки: Julie Mackinnon Photography, balloonzilla via Instagram, rockpaperdetails via Instagram, Wedding Party App


Бъдете прецизни, избирайки сватбена декорация с балони, търсете хармония във всички елементи и винаги преценявайте дали има стилова връзка между ресторанта, темата, Вашето облекло и украсата.

Бъдете красиви, щастливи и се обичайте!


Публикувана на: 07/07/2019


X