0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Най-странните тематични сватби

Понякога е много приятно да видиш нещо различно. Нестандартни сватби, които се открояват от другите. Артистични елементи и индивидуален почерк. Някои решения са на ръба на нормалното. Най-странните теми за сватба са подходящи за смели двойки, които искат да бъдат запомнени и да се забавляват лудо. Кои са най-необикновените тематични венчавки? Приготвили сме Ви кратък обзор.


1. Герои от филма за Шрек


Очевидно не всички булки държат да са елегантни и да изглеждат безупречно на сватбата. Историята за добродушния Шрек и неговата любима жена вдъхновява доста двойки по целия свят. Това е една от най-странните теми за сватба, тъй като не всеки ден можем да видим булка и младоженец, които са ... зелени.


тематични сватби
Снимка: Daily Mail

2. Готик сватба или вампирски истории


Някои булки се отказват от пищните прически и нежното излъчване. Сред най-странните теми за сватба са тези, в които присъстват готик елементи или вампирски мотиви. Черни аксесоари, мрачна атмосфера, кръв, черепи...
Нетипично за сватба, атмосфера, подходяща за Хелоуин. Очевидно обаче има доста двойки, които избират такава визия за тяхното празненство.

тематични сватби
Снимка: Daily Express

3. Пиратска романтика


Вехти дрехи, ножове и много морска декорация. Пиратските сватби са едни от най-странните теми за сватба. Не сме сигурни колко дами наистина желаят съпругът им да прилича на Капитан Кук, но подобни смели решения са атрактивен и сигурен начин да направим сватбата си незабравима за гостите. Определено открояваща се.


тематични сватби
Снимка: Pinterest


4. Зомби сватби


Булка и младоженец, а понякога дори и гости, които изглеждат зловещо. Историите за зомбита са сред най-странните теми за сватба. Често до такива празненства прибягват хора, които са почитатели на телевизионното шоу „The Walking Dead”.
Доста нестандартна концепция за сватба, която определено не изглежда романтично или позитивно. Очевидно обаче има привърженици.


тематични сватби
Снимка: Mirror

5. Поглед към миналото – Втората световна война


Венчавките в ретро стил са модерни, но някои хора са доста креативни в разработката на идеята за миналото ... Втората световна война е несъмнено една от най-странните теми за сватба. Най-малкото, защото включва войници, оръжия, сирени и други нестандартни за венчавка компоненти. Не особено романтично, но все пак харесвано от определени двойки.

тематични сватби
Снимка: Daily Mail

Всички си имаме странности, но някои хора дават криле на своите.

Интересно ни е какви ли ще са другите семейни празненства на младите двойки, които се женят по такъв начин. 
Публикувана на: 02/07/2019


X