0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Новите тенденции при сватбите това лято

Лятото идва с много позитивно настроение, планове и нови тенденции. Ако планирате сватба, то е добре да се запознаете с това, кoeто е актуално този сезон. Много цветове, нестандартни решения и свобода могат да бъдат Ваши ценни помощници, когато организирате венчавката. Вижте кои са тенденциите при сватбите това лято и сами преценете дали желаете да ги следвате.

1.  Интересни сватбени покани

Стилните сватбени покани с внимателно подбрани шрифтове, елегантни композиции и фина хартия могат да бъдат забравени. Сега са особено актуални необичайни на пръв поглед варианти. С материал от платове и цветно настроение ще впечатлите Вашите гости. Важно е избраните сватбени покани да действат позитивно на хората, да се отличават и да бъдат интересни.

интересни сватбени покани
Снимка: Oh So Beautiful Paper

2. Нови и лични теми за сватба

Харесвате ли идеята за горска сватба, градинско парти или рустик венчавка? Ние също сме почитатели, но има и други хубави концепции. Тенденциите при сватбите това лято подканват булката и младоженеца да добавят нещо лично в тържеството. Любимите играчки от детството, пясъчен замък или нещо друго, което е свързано с индивидуалността на всеки от тях. Направете Вашата сватба различна и лична.

целувка
Снимка: kindercrazeblog.com

3. Плодове и зеленина в една опияняваща сватбена украса

Наличието на зеленина навсякъде по сватбената украса е тотален хит през 2019г., но лятото налага още една тенденция – комбинация със свежи плодове. Диня, праскови, кайсии, цитруси и зелени клонки се разполагат по масите, за да създадат една лятна и много приятна атмосфера. Добре се съчетават с дървени вази, дъски и други интересни съдове.

цветна украса
Снимка: MODwedding

4. Организиране на интересни активности

Лятото е чудно време за забавление, релакс и радост! Ако имате възможност и желание, направете Вашата сватба още по-запомняща се, добавяйки допълнителни удобства. Масажисти за гостите, инструктори по танци, фолклорен ансамбъл, парти около басейна, отборни игри и други подобни активности ще взривят празненството от свежи емоции! Така Вашата сватба ще е приятна и много отпускаща за всички.

интересни активности
Снимки: mindyweissblog.com, Tulle & Chantilly

5. Музика, музика и пак музика!

Ако сте ангажирали вече сватбен DJ, може да се възползвате от услугите му по време на същинското празненство, но да поканите и музиканти и танцьори. Докато се настаняват гостите, по време на коктейла или просто под формата на изненада – изпълнител или група от няколко ще създадат отлично настроение. Може спокойно да включите суинг музика, пианист или нещо подобно във Вашата сватба.

сватбени луди танци
Снимка: limnandlovely.com

Постарайте се да бъде едно отпускащо и много позитивно празненство, кoeто носи радост на всички. Забавлявайте се и нека тази сватба е незабравима!
Публикувана на: 17/06/2019


X