0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Ето тези 2 зодии са най-откачените булкиСватбата е един от най-прекрасните моменти за една жена. Всеобщ факт е обаче, че организирането на сватба може да подложи на изпитание нервите на всяка една булка. На всяка това се отразява по различен начин.

Ето от кои зодии са най-откачените булки и какво може да се очаква от техните сватби:

Овен


Спокойната булка... не! Нейната самоувереност и спокойствие и позволяват да организира всичко в последния момент. За нея няма нещо, с което да не може да се справи. Именно затова си позволява тази волност и при организирането на собствената си сватба. Там, където другите булки изпадат в нервна криза, тя запазва желязно спокойствие. Нищо не може да съсипе настроението и. Естествено, това често и изиграва лоша шега. Цялото това спокойствие и вършене на всичко в последния момент, може да доведе до скандали с бъдещия съпруг. За щастие, тя е роден лидер и бързо намира решение на всичко.  Везни


Съобразяващата се булка... дали? Спокойният и дипломатичен характер на Везните им позволява да вървят напред в живота, но когато стане въпрос за сватбата, може да предизвика проблем. Булката Везни иска всички да се чувстват добре на собствената и сватба, което прави нейното мнение последното, което се взима в предвид. Това ще я натъжава и ще и пречи, докато не се научи да изразява гласно и твърдо мнението си, поне щом стане въпрос за сватбения и ден. Естествено, на нейната сватба всички ще бъдат доволни и щастливи, защото ще бъде направена със стил и съобразена с всички останали,  освен със самата нея.

Публикувана на: 31/05/2019


X