0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Как да впечатлите гостите на вашата сватба?Всеки иска неговият празник да бъде най-запомнящото се събитие за сезона, а защо не и повече. Но не всеки осъзнава, че това не е толкова лесна задача, колкото те си мислят. Изисква много неща, като на първо място да се съборазите с гостите, защото те:
 

 • Може да са пътували дълъг път
   

 • Жертвали са част от отпуск
   

 • Подготвили са се
   

 • Погрижили са се с прекрасен сватбен подарък
   

 • Организирали са грижи за децата (и грижи за домашни любимци)
   Така че, за да сте сигурни, че ще имате страхотно парти за вашата сватба, което ще се запомни дълго си струва да запомните някои (ако не всички) от следните съвети.

 

 1. Не отегчавайте гостите си, докато ви правят снимки. Въпреки че това е специално време за вас, опитайте се да не оставяте гостите да стоят отвън, гладни и жадни, докато фотографът се занимава с вас. Планирайте чаша шампанско да ги чака и хапки като за "Добре дошли".
   

 2. Стоейки в продължение на 30 минути извън църквата, чакайки транспорт до избрания ресторант за сватба, не е много забавно. Затова планирайте така добре нещата, че да няма много чакане.
   

 3. Да отидете на сватба сама и да сте малко като Бриджит Джоунс може да бъде много обезсърчително, особено ако не познавате никого и трябва да се изправяте пред постоянни адски неудобни моменти. Един от начините да спасите гостите си от това е да има лек прием преди нощта, за да се запознаят.
   

 4. Ако имате прекалено много необвързани приятели, помислете за нещо интересно, с което може да запознае две свободни души.
   

 5. Друго важно, на което трябва да обърнете внимание е подредбата на масите. Необвъзани до женени двойки - не, това изобщо нее добра комбинация!

   

 6. Не позволявайте изказванията да продължават и да продължават. Може да си мислите, че е изключително смешно баща ви да се погрижи за вашите гости с разкази за това, което сте направили като дете или най-добрият ви приятел, за лудориите, които сте правили заедно, но бъдете сигурни, че гостите, в едни момент, ще започват да уморяват. Кратко, сладко и забавно е най-добрият начин.
   

 7. Преценете добре какво, кога и по колко ще сервирате. Нека хранат винаги бъде в повече, защото гостите ако си тръгнат гладни - забравете за титлата "партито на сезона".
   

 8. Ако имате бюджет, силно е препоръчително да се погрижите за настаняването на гостите вечерта преди сватбата. Ако пътуват от далеч и дълго, те ще бъдат уморени по време на партито и няма да останат с кристално чисти впечатления.
   

 9. Помислете как гостите ще стигнат до мястото на сватбата, особено ако се омъжвате в църква в центъра на града, където наблизо няма паркинг (или е много скъпо).
   

 10. Ако имате ясна представа как искате да изглежда сватбата ви и сте поставили тема, много важно е да я включите в поканата за сватбата. Така гостите ви ще я имат впредвид при вземането на решението дали ще могат да присъстват.
   

 11. Наличието на зона за чил-аут винаги е добър избор. Да, сватбата е повод за луди танци и много веселие, но има и хора, които като се уморят биха предпочели миг спокойствие с парче сватбена торта. Затова помуслете за зона, в която биха могли да се отдадат на цигара време или приятен разговор.

Ако се погрижите за гостите си, това със сиггурност ще ви помогна в борбата за "партито на сезона." Разбира се, титлата може да ви се размине, ако не сте подбрали правилната сватбена украса, сватбения DJ или място за сватбата. Така че всичко е от значение. Короната тежи, знаем го!Публикувана на: 23/05/2019


X