0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

5 тайни на великите сватбени диджеи с DJ SlavyНе желаем да подценим значението на украсата или кетъринга, но в края на деня малко неща са толкова важни за сватбеното преживяване, колкото и сватбеният DJ. С изключение на булката.

Осигуряването на музикална програма, която да е интересна за разнородната публика изисква различен набор от умения. Така че за да научите тайните, които карат бабите да танцуват като младежи, ние попитахме един от най-харесваните и предпочитани сватбени DJ в България, а именно DJ Slavy. Той обеща да издаде малко, но не всичко. Приятно четене:


1. Осемдесет и пет процента от гостите трябва да знаят песента


Диджеите могат да бъдат изключително иновативни и лесно да ви изненадат и впечатлят с изобра на песен, но сватбите не са мястото за експерименти. Хубаво е музикалната програма да бъде позната на поне 85% от гостите, за да може дансинга да е винаги пълен, а забавата на макс. Често DJ Slavy посяга към вечните хитове, които винаги ще вдигнат хората на крак.


2. Музикалната програма трябва да надхвърля поколенията


Може да е трудно да се намери обща основа между 8-годишно момче и 80-годишна дама, но точно тези избори, са най-трудният, но и най успешният начин да превърнете сватбеното тържество във фиеста. DJ Slavy признава, че също така може да редувате нещо ново, с нещо, което е ставило следи в музикалната история, защото момченцето, което лудее на дансинга няма да се върне на мястото си лесно.3. Жанрът трябва да се променя с почти всяка песен


Всеизвестна тайна е, че последното нещо, което DJ – ят иска е гостите да вземат превеса в музикалните изпълнения. Чрез бързото придвижване през жанрове и времеви периоди вие хвърляте широка мрежа. Така имате най-добрата възможност да поддържате критична маса и да създадете щит срещу оплаквания. Някои диджеи се присъединяват към тази философия толкова категорично, че организират своите музикални библиотеки с с години.


4. Хората, които не танцуват са от решаващо значение


Хората, които се забавляват под звучице на музикалната програма са от голямо значение. Те вдигат градусите на забавата, както и поддържат темпото на купон, но и онази група, която си стои по местата и бяга от дансинга също са от важно значение. Те са истинско предизвикателство и DJ Slavy призна, че не веднъж се е борил с тях и е излизал победител.


5. Булката е най-важният танцьор


Ако не го чувства, правиш нещо нередно. Ако тя го усеща, вие сте имунизиран срещу всякакви критики.

Ако желаете да имате перфектно сватбено тържество. Гостите ви да не спират да танцуват и дни след тържеството всеки да говори колко много се е забавлявал на вашата сватба, не губете време! Свържете се с DJ Slavy, който е перфектното съчетание от вкус, богат опит и любов към музиката.
Публикувана на: 21/05/2019


X