0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

7 невероятни сватбени теми, които ще впечатлят всеки гост

Искате ли интересна сватбена тема, която напълно да подхожда на вас и вашия партньор? Тогава това е за вас - подгответе се да бъдете вдъхновени!

Търсите ли необичайна сватбена тема? Ако сте алтернативна двойка, която търси странна или луда идея за темата на големия си ден, тогава имаме няколко предложения за вас! Независимо дали мечтаете за вдъхновена от зомби нежива сватба или мистична афера с Хари Потър, сигурно ще има нещо, което да ви харесва тук.

1. Хари Потър


Извинете ни за момент, но сме влюбени в Cassie и невероятната и сватба в стил Хари Потър, която се проведе в хотел Midland в Манчестър. Гостите на сватата бяха предупредени за темата и имаше предложение за всеки един от тях. Ние като фенове на Хари Потър, съвсем естествено ще последваме магическата сватба. Букетите са изработени от страници на романите на Хари Потър, всички гости са получили пръчки и златни Snitches на Ferrero Rocher като сватбени подаръци и сватбените халки са гравирани с думата „Винаги“. Не ние не плачем, трябва да е алергия, или нещо такова…

Фотография от Кели Кларк2. Карибски пирати


Булката Зоя се ожени за младоженеца си в прекрасния замък Лулуърт на сватба с пиратски тематика. Сватбата беше красиво планирана и имаше фини намеци в пиратската им тема през цялото време с персонализирани сватбени услуги, тъмен ром  и забавен цилиндър за торта. Темата обаче наистина оживя, когато към гостите се присъедини и флаш-моб от филми „Карибски пирати“. На всичко отгоре капитан Джак изпълни сватбената церемония на открито - колко невероятно е това !?

Фотографията от Оnethousandwords3. Фестивална сватбена тема


Линси и Джош имаха страхотна сватба с фестивална тема. Тяхното сватбено тържество се проведе в типи, украсено с овесарка и живи групи, които всички танцуваха. Ние обичаме използването на сватбени знаци, бали сено и големи балони в едно.

Фотография от Pete Gore Photography4. Алиса в страната на чудесата 


Ако обичате идеята за сватба в стил Алиса в страната на чудесата, бъдете вдъхновени от тази невероятна снимка, която е част от поредицата „Всеки след“ на американския сватбен фотограф Сара Катлийн. Ако обичате тази приказка, значи ще се влючите и в вяска една от фотографийте.

Фотография от Сара Кетлин5. Игрите на глада 


Игрите на глада и планирането на сватбата не са точно две неща, които вървят ръка за ръка, но когато сватбеният фотограф Моли Тобиас обясни: „Бях наистина вдъхновен от идеята за любовта всред хаоса“, напълно схванахме. Този стил на снимане се фокусира върху Effie и Haymitch и перфектно канализира упадъка на Капитолия.

Фотография от Mollie Tobias Фотография6. Малката русалка


Любовта на русалките? Любовта на малката русалка? Ако е така, определено ще ви хареса това невероятно вдъхновено стилистично заснемане на Little Mermaid, което показва как да изпълните тази сватбена тема по един вечен и елегантен начин. Обичаме и златната рокля на булката!

Фотография от Сара Кетлин7. Супермен


Алис и Рик успяха с вкус да включат любовта си към Супермен в техния сватбен ден, с много червени, жълти и сини щрихи и свръх-хладната сватбена торта. Особено обичаме букета на Алис и обувките й - те са перфектни кимване към темата. Ако търсите още идеи, не пропускайте нашето ръководство за сватба с тематична супергерой.

Фотография от Саманта Дейвис ФотографияПубликувана на: 12/04/2019


X