0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

6 любовни лъжи, които чуваме от филмите

Ние обичаме всеки един добър сватбен филм толкова, колкото и бъдещата булка. Но трябва да си признаем, че често (ОК, почти винаги) са нереалистични - и благодаря на Бога за това! Зад всяка великолепна церемония със сълзлива реч от страна на бащата във филми като "Бащата на булката" и "Шаферките" стоят още по-катастрофални момински партита, непоносими роднини и сложни любовни триъгълници.

Холивуд би искал да повярваш, че всяка сватба е най-стресиращият и изпълнен с драма ден в живота на булката, но ето истината:

Понякога големият ден наистина е просто красиво празненство на любов между двама души, които обичат семействата си, не губят зъби по време на церемонията си преди церемонията и определено не са влюбени в най-добрите си приятели.


Това, разбира се, няма да ни попречи да гледаме любимите ни сватбени филми. Ако не друго, то поне това колко са реалистични ги прави по-забавни за гледане. От фаталните ергенски партита до кошмарните церемонии, тук са събрани 6-те лъжи, които най-често Холивуд се опитва да ни наложи:Лъжа #1: Поне един от вашите роднини ще ви мрази и ще направи всичко по силите си, за да се опита да саботира връзката ви. Но не се притеснявайте, те винаги идват в правилния момент, защото сватбите трябва да бъдат перфектни, нали? Това е според „Запознайте се с родителите“, в които образът на Робърт Де Ниро прекарва целия филм, като тероризира бъдещия си зет (Бен Стилър), докато най-накрая, в последния възможен момент, не даде благословията си на брака.

Филми: Meet The Parents, Monster-in-Law, Father of the Bride, Crazy Rich Asians, My Big Fat Greek WeddingЛъжа #2: Моминските и ергенските партита са длъжни да бъдат абсолютна бъркотия и всичко, което може трябва да се обърка. Например шаферките, които са извън контрола, биха могли напълно да унищожат роклята на булката, а по-скоро „Bachelorette“, или младоженецът може да се окаже на върха на покрива на хотела и почти да пропусне собствената си сватба, както героят на Джъстин Барта в „The Hangover“.

Филми: The Hangover, Bridesmaids, A Guy Thing, Bachelorette, Last Vegas, Rough NightЛъжа #3: Най-добрият приятел никога не е просто приятел. Те винаги са или тайно влюбени в бъдещата булката, или го открива точно преди сватбата. Едно от нещата, които са задължителни в Холивудските филми са именно любовните триъгълници, като например в "Сватбата на най-добрия ми приятел".

Филми: My Best Friend's Wedding, Something Borrowed, Made of Honor, When Harry Met Sally, Ghosts of Girlfriends PastЛъжа #4: Много филми ни казват, че е много вероятно някой от вас да се влюби в някой друг, независимо дали е планиращ сватбата или странно популярен избор за жанра - бивш съпруг. Последната ситуация се случва както в историята на Филаделфия, така и в сладката Алабама, в която, въпреки героините са обвъзрани с добри и възхитителни мъже, и двете в крайна сметка възобновяват романтика с техните мрачни, разрушителни битки.

Филми: Wedding Crashers, The Wedding Planner, The Wedding Singer, While You Were Sleeping, Leap Year, The Philadelphia Story, Sweet Home AlabamaЛъжа #5:  Разрушените сватби са като мечта за Холивуд: Церемониите се прекъсват от булки, коняри, роднини, най-добри приятели или пълни непознати в практически всеки сватбен филм, като се има предвид и последствие. Бонус точки, ако, като в The Graduate, булката или младоженецът веднага изтичат с човека, който е решил да "говори сега".

Филми: Sweet Home Alabama, Wedding Crashers, The Graduate, The Sweetest Thing, The Wedding Singer, Made of Honor, Four Weddings and a Funeral, While You Were Sleeping, Bride Wars, The Princess Diaries 2Лъжа #6: Някой ще даде най-епичния тост на сватбата за всички времена - за добро или за лошо. И обикновено е по-лошо. Никога няма да можете да разграничите ужасяващата, придирчива реч на Стив Бушеми в „Сватбена певица”, която е съчетание от комбинирана терапия и допускане до престъпления като избиване на собственика и наемане проститутки. Съвет: Отворените решетки и микрофоните не се смесват.

Филми: The Hangover 2, Bridesmaids, Old School, The Wedding Singer, Step Brothers, The Five Year Engagement, Love Actually
Публикувана на: 05/04/2019


X