0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбената магия в снимки от Камен Загоров
Често сочен за един от най-щастливите мигове, сватбеният ден е събитие, което остава в съзнанието дълго време. Любовни клетви, наздравици и щастливи предсказания се леят в чест на новото семейство. Сватбата  е и нещо​ за което всеки човек, без значение мъж или жена си е мисли, а защо не и мечтал, затова го смятаме, че е от изключително значение то да бъде запечатано по най-добрият начин.

За да се случи това, вие трябва да избере своя фотограф, който да отговаря на вашите изисквания и да задоволи вашите очаквания. Често, доста двойка сочат този избор за изключително труден и сложен, но ако търсите високо качество, професионална етика и несравнима страст, то Камен Загоров и вашият избор.

Професионален път


Камен Загоров е от онези фотографи, които са закърмени със занаята си. Той признава, че се занимава с фотография от дете, като през годините е натрупал респектиращ опит, много професионални отличия и умения, които трудно биват пренебрегнати. От първият фотоапарат на родителите си, през таванската стая, която успял да превърне в „тъмна стаичка“, той е успял да се самоусъвършенства и да се наложи като един от най-търсените сватбени фотографи в цялата страна.
Техника


Камен Загоров разполага и умило работи с най-модерната дигитална техника във фотографията. Това му позвалява да предоставя удоволствие на младоженците на съвсем друго ниво, като остава техните очаквания напълно задоволени. Въпреки това, той признава, ме не спира да снима със същата детска страст и желание, което личи още от първата среща с него.

Сватбена фотография


Камен Загоров приема като комплимент и признание за себе си и работата си всяка една двойка, която пожелае точно той да заснеме един от най-красивите моменти в техния живот. Той предлага цялостно заснемане на специалния ден. От полагането на грима до изпращането, той ще ви хване в действие, като ще улови всяка една искряща усмивка или сълза от радост. Най – често това се случва за периода 10-12 часа, но той предлага за своите клиенти и почасово, според бюджета и желанията на младоженците. Неговите специалитети са магнетичните годежни фотосесии или след сватбени фотосесии, невероятно красивите фото книги или пък впечатляващи снимки с дрон.За вашата сватба, фотограф Камен Загоров предлага интригуващи специални предложение, промоции и подаръци. Работи на в град Варна, но и на територията на цяла България, като безпроблемно говори английски и руски език.

Независимо каква е вашата сватба – малка бутикова сватба само с най – близките или пък пищно тържество с много гости, един от задължителните елементи наред с халките и сватбената рокля е и сватбеният фотограф. Не губете време и пари в чудене и бавене. Не се страхувайте и запазете своя ден при сватбен фотографи Камен Загоров, който предлага качество, съобразено изцяло с вашите представи, срокове и бюджет.

Не се бавете и оставете следа в пясъците на времето с сватбен фотограф Камен Загоров.
Публикувана на: 21/02/2019


X