0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбени визии, които всеки гост трябва да избягва (мъже)

Да бъдеш поканен на сватба е голяма чест. Вашите приятели искат да споделят с вас своя празник, който е един от най-важните дни в живота им. Сега, всичко от което се нуждаете е безупречно облекло.

Избирането на подходящите дрехи за сватбено тържество е доста по – сложно, отколкото си мислите. Ние знаем, че понякога всичко, което е необходимо, е малко напътствие. За да ви помогнем, съставихме списък от 5 елемента, които не трябва да носите на сватба. Спазвайки тези модни съвети, вие си гарантирате, че ще направите изискана модна поява и ще проявите уважение към булката и младоженеца.

1.Деним


Често срещана грешка е предположение, че сватбеното тържество допуска участието на любимите ви дънки. Това не е така. Да, никой няма да направи забележка или пък дори да отбележи, че сте с деним, но ще се почувствате ли добре, заобиколен от мъже в костюми. Не забравяйте, че е по-добре да бъдете прекалено облечени, отколкото да сте просто облечени на сватба.2. Небрежни тениски с лозунг


Ние обожаваме тениските със забавни надписи, особено когато може човек да се изрази с тях. Но те са получили черен печат в паспорта си, що се отнася за сватба. Това е празник, в който е вложено много време, старание и пари. Сватбата е от онези тип събития, които заслужават нашето старание по отношение на облеклото ни. Както казват хората: “Човек не се жени всеки ден“, затова и ние не може да сме облечени „като за всеки ден“.


3. Кецове


Всеизвестен факт е, че сватбата ще изисква много стоене, ходене и танци, което предразполага за удобни обувки. Често срещана грешка е в отговор на това, хората да посягат към онзи чифт кецове, които носят по време на сутрешната си разходка в парка. Въпреки, че кецовете може да изглеждат като идеалният избор в момента, ако искате да покажете уважение към булката и младоженеца, трябва да поставите най-добрия си крак напред (буквално!).


4. Изкуствени материи


Както вече споменахме, имате ли покана за сватба, това е сигурен знак, че ще има много танци. Трябва да ви бъде удобно, да не се изпотявате, да се чувствате максимално свободни в движението си. Съветваме ви да не избирате изкуствени материи, защото колкото и красиви да бъдат, те са нож с две остриета.

5. Всичко против кодекса за облеклото


Почти всяка сватба има тема. От украсата до букета в ръцете на булката-темата влия на почти всеки елемент от сватбената организация, включително и на дрескода за самото събитие. Тази молба най-често е включена в поканите. Ако искате да покажете уважението си към младоженците, спазете я. Тук е хубаво да споделим, че ако дрескода е „розово лято“, то да се обагрите от главата до петите с този цвят също е голяма грешка. Включете само елемент от дрескода в облеклото си.Като гост на сватбата е важно да покажете уважение към булката и младоженеца. В края на краищата те искат да споделят с вас един от най-големите дни от живота си. За да покажете своята благодарност, уверете се, че знаете основите на сватбения етикет.
Публикувана на: 07/02/2019


X