0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Невероятно сватбено преживяване с ресторант "Глория Палас"

Все по–добре чувате как звучат сватбените камбани. На ръката ви грее годежен пръстен. Получихте мечтаното предложение за брак, а сега следва да имате и идеалната сватба.

Веднага щом опиянението от годежа приключи, първата стъпка, която трябва да предприемете, е избора на място за сватбата.  Пред вас се разкрива огромно поле от невероятно богат избор. Десетки предложения се изреждат пред вас, но вие трябва мъдро да изберете своето място.Искате голяма сватба с много гости или пък такава в тесен семеен кръг? Искате пищно тържество, с всеки един ритуал или пък нещо семпло и максимално обрано? Желаете да бъде на открито в градината или в голяма зала? Независимо какви са вашите желания, ресторант „Глория Палас” е готов за тях и с радост ще бъде домакин на вашето сватбено тържество.

Хотел „Глория Палас”


„Глория Палас” е хотелски комплекс за спорт и отдих, разположен в подножието на Витоша, в екологично чистия квартал Горна Баня. Хотелът предлага открит басейн, безплатен Wi-Fi  достъп и частен паркинг на място. Едно от сърцата на хотела е именно ресторанта „Глория Палас”, който предлага интериор, разнообразна кухня  и професионално обслужване.Ресторант "Глория Палас"


Ресторант "Глория Палас" е подходящ за провеждането на сватби и специални събития. Разполага с 180 места, както и голяма лятна градина с възможност за изнесени ритуали на открито. Мениджърският състав и персоналът имат натрупан дългогодишен опит в организирането на сватбени и други тържества.Екипът на ресторант "Глория Палас"организира всички допълнителни услуги, съпътстващи празничните събития. Салонът е просторен и има възможност за различни варианти на подредба. Допълнително удобство е прилежащият към ресторанта паркинг.

Ресторант „Глория Палас“ предлага на влюбените двойки много допълнителни удобства като разнообразие от оферти и менюта, както и множество отстъпки и промоции.Освен прекрасната ви сватба, ресторант „Глория Палас“ може да бъде дом на най-различни семейни и корпоративни събития. С открития си басейн край бара, той е идеален за моминско парти. Просторната градина на ресторанта предразполага към много забавления и игри, което ще удовлетвори желанията на вашите деца. В ресторанта могат да бъдат организирани и срещи на голям брой хора, което го прави идеален и за корпоративни събития.

Не губете време и запазете своя миг щастие.
Публикувана на: 11/02/2019


X