0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

7 грешки, които трябва да избягвате, когато избирате музика за своята сватба

Музиката определено е онази част от сватбения ви ден, която със сигурност не искате да обърквате и ние сме тук, за да ви помогнем.

Независимо дали смятате себе си за музикални личности, музиката по време на вашата сватба е изключително важна. Добре подбраната група или страхотния DJ може да е разликата между една доста забавна сватба и една незабравимо скучна. Избягвайте тези грешки и гарантирано ще имате наистина невероятна сватбена музика и всеки гост ще стане да танцува.

1. Отхвърляне, преди проучване


Кой да бъде част от музикалната програма е едно от първите решения, които трябва да вземете, затова не прибързвайте, а преценявайте и обмисляйте. Ако имате по – голям бюджет, една група може да е вашият перфектен избор. Те ще изпълнят любимите ви парчета, в нов, по – жив вариант. Имате по-малък бюджет и десетки любими песни, които искате да чуете - един DJ може да бъде вашият идеален избор.

Препоръчваме: Направете вашите изследвания! Потърсете в Интернет, питайте приятели, искайте препоръки. Така ще сте сигурни, че сте направили точния избор.
2. Церемония в мълчание


Повечето гости ще пристигнат 20-30 минути преди началото на церемонията, но чакането ще изглежда много по-дълго, ако то е в мълчанието.

Препоръчваме: Трябва да слушате музика преди и по време на церемонията, а също така да сигнализирате на гостите, че е време да седнете или да се успокоите, като регулирате звука или темпото.

3. Звукова проверка.


Има хора, които все още не осъзнават, че сватбата е една забава, което превръща музикалната програма в особено важен елемент. Бъдете подготвени за всяка ситуация, като една звукова проверка преди сватбата ще бъде идеален инструмент за това. Така ще може да прецените дали звукът се чува еднакво добре в цялата зала или ако сте на открито дали шумът от дърветата или вълните няма да заглуши брачните ви клетви.
4. Запознайте се с музикантите


Много хора предпочитат да оставят сватбата си в опитните ръце на някой сватбен агент, на когото имат доверие и прехвърлят вниманието си върху нещо друго. В никакъв случай не казваме, че това е лоша практика, даже го препоръчваме, защото това ще Ви улесни максимално. Все пак винаги трябва да сте запознати със специалистите, които ще работят за вашата мечтана сватба. От флориста, през кетъринга, до музикантите, вие трябва да погледнете и проучите добре техните възможности.

5. Прекалено силна музика


Независимо, че сватбата е една своеобразна фиеста, все пак гостите трябва да се чуват помежду си. Не допускайте грешката, те да трябва да се надвикват, защото това създава едно неприятно чувство у тях, което ще помрачи спомена им за иначе прекрасното тържество.
6. Прекалено дълга песен за първия сватбен танц


Може да се преглътне всичко в името на любовта, но ако избереш "I will Do Anything for Love“ на Meatloaf за своя първи танц, то ще се люлееш в такт с новия си съпруг за повече от пет минути (12, ако избереш версията от албума). Повярвайте, четири минути може да ви се сторят като цяла вечност, ако просто се люлеете напред и назад. Да, това е за вас двамата, но не забравяйте и вашите гости.

Препоръчваме: Една интересна хореография може да бъде адски впечатляваща, така че защо не вземете няколко урока за своя първи сватбен танц.

7. Жанрово еднообразие


И двамата наистина може да обичате грънджа на 90-те години, но пет пълни часа с  Nirvana може да накара някои гости да напуснат рано. Споделяте този ден със семейството и приятелите си, така че запазете своите не толкова популярни любимци в плейлиста за медения месец и оставете групата или диджеят да свирят микс от песни, на които всеки може да се наслади.

Препоръчваме: Зарадвайте родителите си с тяхната любима песен. Пуснете нещо от своето време, но не забравяйте да забавлявате и най-малките. Нека всеки чуе своя фаворит.

Избягвате ли тези седем грешки, то ние сме сигурни, че вашите гости дълго ще усещат умората в краката си след неспирните танци по време на вашата сватба.
Публикувана на: 03/08/2020