0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Горското очарование на една планинска сватба

Най-сетне дойде и вашият ред. Толкова дълго чакахте този момент и сега той е на прага ви. Ще чуете мелодията на сватбените камбани и звукът от наздравиците, които са само за вас, в почит към вашата любов.

Преди да дойде този момент, обаче, вие трябва да направите още една крачка. Да изминете пътя на сватбената организация, като стартовата линия е поставена върху решението къде да отпразнувате този прекрасен момент.Когато си зададете този въпрос, пред вас се откриват много потенциални решения. Дали да бъде в някоя величествена църква, в луксозен салон или пък боси край брега? Толкова много варианти има, като днес ще ви покажем защо сватбеният танц, обвит в клоните на някоя многовековна гора, високо в планината има своите чаровни предимства.


Запомнящо се преживяване


В живота си поне веднъж всеки е бил на сватба в красив хотел или романтично разположена на плажа. Но малко хора решават да експериментират с мястото на празненството, което може да им помогне много лесно да впечатлят своите гости. Една красива сватба, обгърната в свежестта на величествени дървета ще остави траен спомен в съзнанието на всеки гост.Не се нуждаете от цветя


Невероятно красиви, цветята са задължителен елемент от една сватба. Те придават нежност на церемонията и допълват романтичната обстановка. Ако изберете да празнувате в планината, един букет в ръцете на булката и няколко цветни украшения са достатъчни, за да изглеждате елегантни и изчистени. Планинския фон ще се погрижи за всичко останало.

Безкрайни възможности за невероятни снимки


Когато избирате фотограф, една от най-големите задачи пред него е да избере подходящото място, за да направи мечтаната фотосесия. Често се случва това да е невероятно трудно, но една сватба в планината дава необятни възможности за приказни снимки.Винаги свободно


Всеки е запознат с борбата, която се започва щом искате да запазите ресторант за сватбата си. Дали ресторантът е подходящ, дали дата е свободна, дали ще е удобно за танци. Толкова много неща, с които трябва да се справите. Една сватба в планината би разрешила тези проблеми. Винаги подходяща, винаги свободна и винаги удобна.

Място за игра


Голям процент от гостите на една сватба винаги са имали радостта да бъдат родители. Те идват със своите деца, за които трябва обособен детски кът или най-малко предвидени забавления. Според нас величествената гора е достатъчно голяма игрална площадка и ще осигури забавление за всеки малък гост. В допълнение с това, свежият въздух ще се отрази добре на всеки.

Въпреки че сватба в планината често звучи рискувано, тази идея има своите предимства. Ако дори едно от изброените ви е впечатлило това е сигурен знак да метнете заровете на любовта и да направите този рискован ход. Подарете си едно запомнящо се преживяване в прегръдката на планината.
Публикувана на: 06/08/2020