0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

4 сватбени клишета, които трябва да избягваме

Прекарвате много дълго време в планирането на перфектния си сватбен ден. Искате да е съвършен и това е добре да се знае. След като прекарвате месеци в търсене на декорации, аранжименти, музика, дрехи, подаръци, обети и хора, които да ви помогнат, разбираемо е, че искате денят да мине без инциденти. Това е денят, за който сте мечтали поне от момента на вашия годеж… ако не и преди това.

Често, опиянени от сватбената еуфория, ние допускаме грешки, за които после дълго съжаляваме. Днес сме ви подготвили списък с най-големите клишета, които трябва да избягвате.

Грешка / Клише # 1: Изкуствен тен


Живеем във времена, в които все повече неща са достъпни и на една ръка разстояние. Често това подпомага дадено явление да стане модерно, а понякога дори и да излезе от рамките на нормалното. В случая става въпрос за изкуствения тен, към който прибягват много булки в стремежа си да изглеждат перфектно. Те смятат, че по-тъмната кожа ще контрастира невероятно на снежно бялата рокля. Често се случва и да се прекали с него, като положението стане „напечено.“ Ситуацията вече не изглежда нито естетически красива, нито здравословна. Не рискувайте, просто бъдете себе си.Грешка / Клише # 2 Прекалено позната музика по време на церемонията


Знаем, че често посягаме към класиката, когато не сме сигурни какво да изберем. Не винаги това е правилното решение. В случая с музиката за вашето сватбено тържество, не се колебайте. Този празник е за вас, той трябва да бъде отражение на вашите желания. Контрастирайте на всички онези скучни сватбени мелодии, които сте чували по сватби, като използвате вашия собствен музикален вкус. Избере любимо парче за церемонията, вашата специална песен за първия сватбен танц. Нека купонът остави знакова следа в сърцата на всички гости като една луда фиеста на любовта.Грешка / Клише # 3: Разбиване на тортата в лицето на съпруга ви


Това беше забавно в началото. Сега е клише и трябва да се избягва. А всички онези усилия, които сте хвърлили по избора на своята рокля, която може да съсипете? Невероятния костюм, който сте избрали за този ден? Прекрасния грим или прическата, за която сте стояли на фризьорския стол с часове? Склонни ли сте да пропилеете всичко това, за нещо, което гостите ви ще забравят, просто защото са го виждали и преди?

Сериозно. Просто не го правете.Грешка / Клише # 4: Гости, които носят бяло


За нас, това е забрана, която всеки гост трябва да спази. Въпреки че е неписан закон, не всеки се съобразява с факта, че единственият, който трябва да носи бяло е булката. Това е нейният ден, началото на ново пътуване за нея. Често се случва да се появи някой, които или не се интересува от това, или просто си мисли, че с един нюанс по – тъмно бяло ще му се размине. Това доста често дразни околните. Ние ви препоръчваме в такава ситуация да не се мръщите, нито да разваляте настроението си. Единственото решение е да се носите още по-грациозно и да се усмихвате. Това ще измести фокуса от неприятната случка.За идеалния сватбен ден има всякакви правила, етикети и клишета. Изброяването им би било невъзможно. Четирите, за които говорихме тук, са само няколко от по-големите, които трябва да се стараете да избегнете. Опитайте се да не се вглъбявате твърде много върху тези неща . Запомнете: сватбата и церемонията са само един ден. Важен е бракът!
Публикувана на: 01/08/2021