0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

4 безплатни приложения за бърза и лесна сватбена организация

Знаем, че организацията на сватбата може да бъде дълго и стресиращо преживяване. Бюджет, списък с гости, важни дати, бележки, списък със задачи, всичко това изисква силна концентрация и известна доза време. За да бъдете максимално улеснени, планирането да бъде безпроблемно, а организацията – гладка, вие трябва да си съставите 4 конкретни списъка, които ще бъдат вашето оръжие в борбата със сватбената вихрушка. А ако ви кажем, че те мога да бъдат и дигитални, напълно безплатни и на един клик разстояние. Не вярвате? Продължавайте да четете!Списък с гости и подредба на масите.


Това е едно от първите неща, които всяко бъдещо семейство трябва да изготви. Нашето безплатно приложение ви позволява да съставите онлайн списък с гости. Вие може да ги разделите на категории, да отбележите дали някой се нуждае от настаняване в хотел, дали има придружител, дори може да добавите бележка. Така винаги може да се подсетите ако има някоя подробност, която се страхувате да не забравите.

В сайта може да организирате своите маси, напълно безплатно. Този списък ще бъде винаги с вас, по всяко време и ще позволява да правите корекции, дори в последния момент.Списък със задачи


За да бъде организацията лесна и бърза, вие трябва да създадете ясно структуриран планер, в който да си отбелязвате задачите, които предстоят. Така не е необходимо да помните всичко, както и да се притеснявате дали сте забравили нещо. Всичко ще бъде записано и нищо няма да ви убегне. Често се случва да записваме по тефтери или хвърчащи листа, които лесно може да загубим. Благодарение на онлайн планера, който е напълно безплатен, всичко ще бъде в джоба ви навсякъде и на един клик разстояние. Списък с подаръци


Едно от най-характерните неща, които съпътстват сватбената организация е и списъкът с подаръци. Всеки подарък трябва да се запише. За всеки подарък трябва да се благодари, като това усложнява и без това не леката задача да организирате своята мечтана сватба. Още по-хубаво е, че вие може да го направите и напълно виртуален. Това го прави невероятно удобен и достъпен за всеки ваш гост, който иска да погледне какво искате, дали го имате вече и да не се повтори.Списък с покани


Статистиката сочи, че за всяко сватбено тържество се изпращат средно по 240 покани. Голям процент от младоженците пък признават, че срещат огромна трудност при избора на дизайн или текст. Често поканите не достигат до своя получател.

Този вариант лесно може да се замени, като използвате напълно безплатното онлайн приложение, с което може да създадете свой онлайн сайт. Чрез него може да поканите всеки свой познат. Лесно проследявате дали гостът е потвърдил и дали ще бъде с компания. Ще се отличите със стил и иновативност. Със сигурност това ваше решение ще добави един модерен полъх. Отново спестявате време и пари.

Независимо колко е трудоемка организацията на сватба ви, в края на това пътуване ви очаква така мечтаният момент, в който ще се вречете във вярност на любимия човек. За да бъде всичко перфектно, хванете нещата в свои ръце и използвайте максимално новостите, които модерният дигитален свят ви предлага.
Публикувана на: 29/12/2020