0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Зимната сватбена рокля - мисия възможна

Зимата, като всеки друг сезон има своите очарования, които ефирно и нежно се вплитат в тенденциите за самия период. Въпреки че не е популярен сезон за сватби, студените дни на зимата могат да ни стоплят с вечната любовна клетва във вярност между две влюбени души. За да бъдете възможно най-красива в този прекрасен миг, нашите сватбени агенти се погрижиха да съберат на едно място всички актуални тенденции, що се отнася до магическата зимна сватбена рокля.

¾ ръкави


Като за студен сезон, дизайнерите са се погрижили на булките да не им е студено. Добавили са към любимите ни вечни класики един нов елемент, а именно ¾ ръкави. Независимо от кройката, модела или плата, невероятно изрисуваните ръкави, които нежно обгръщат ръцете ви, винаги ще стоят изключително красиво на вашият сватбен ден.

Голи рамене


Да, знаем че първоначално това ще ви се стори неподходящо за този сезон, но представете си само, как кристално чисти снежинки падат грациозно върху нежните ви рамена, които с лекота повдигате в луди танци и много забавления.


  

V – образно деколте


Това е класика, всеки сезон тя присъства, макар и леко променена. Ако желаете да се чувствате сигурна, заложете на сигурното. Със сигурност то няма да ви остави неподготвена във всеки един момент.


 


 

Класически корсет


Класическият корсет е предпочитан за всякакъв вид рокля. Магнетичността, която придава на роклята, в комбинация със сигурността, която дава, го правят идеален за вашата сватбена рокля. Корсетът успява да стои еднакво прекрасно на всички форми, като успява да ни омае с интригуващата сплав от твърдост и нежност.Бродерии


Независимо от формата, плата или нюанса на роклата, бродерията винаги успява да придаде една неразрушима преграда от красота около тялото ни. По ръкавите, корсета, полата или воала, бродерията е от онези избори, които никога няма да те накарат да съжаляваш. Въпреки че е приемана за класика при сватбените рокли, тя може да бъде в най-различни разновидности и комбинации.Учените твърдят, че 60% жените посочват, че да откриеш идеалната рокля е по-трудно от това да откриеш идеалния мъж. Това е така, защото сватбената рокля трябва да бъде като втора кожа за вас. Да ви накара да се почувствате като принцеса на вашия собствен празник. Да ви допълва, да ви носи чувство за наслада и красота. Ако все още не сте открили своята сватбена рокля, може да го направите като разгледате нашия каталог, където са събрани най-новите колекции от най-добрите марки. Идеалната рокля за вас ви чака някъде там и вие просто трябва да я откриете.
Публикувана на: 01/12/2021