0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Зимно, снежно и сватбено

Свикнали сме да чуваме, че сватбеният сезон е от април до октомври. Пролетни, летни или есенни сватби са предпочитани заради цъфналите цветя, топлите температури или многоцветната покривка от паднали листа. Съществува разбирането, че зимата отстъпва по красота на останалите сезони и повечето хора я свързват със студ, голи дървета и дебели дрехи.

Ние ще ви покажем, че този сезон има и своите предимства, що се отнася за вашата сватба. Освен, че ще спестите пари, тъй като зимния сезон е по-слаб, вие може да се възползвате и от красотата на снежно бялата обстановка около вас. Зимата засилва чувството за семеен уют и дори е сочен за най – романтичния сезон.  Затова сме тук, за да ви дадем няколко интересни идеи как да се възползвате от сватба в студените дни.

Празничен декор


Зимният сезон е изпълнен с празници, което събужда в нас чувство за сплотеност. Използвайте цветове като изгоряло оранжево,каберне или тъмно зелено, за да подчертаете очарованието на този сезон. Като детайл винаги може да използвате дървените изделия. Те придават невероятна семантика на събитието. Ако обичате екстревагантното, може с лекота да вплетете и кожата във вашите аксесоари за сватба.
Използвайте зимен десерт


Заменете традиционната сватбена торта с изненадващо решение. Сезонът предразполага за невероятни комбинации от тъмен шоколад, бадеми, канела, защо да не включите и ароматните мандарини. Бъдете смели и креативни. Това ще направи вашата сватба едно незабравимо и персонализирано събитие, което ще накара гостите ви да се чувстват обичани.


Ледени детайли


Да, знаем, че това е последното, за което ще се сетите, но какъв по – добър начин да подчертаете зимното очарование на своята сватба от впечатляващо красивите ледени скулптури. Това ще прибави лукс и блясък на вашето красиво сватбено тържество.


Уютна обстановка


Плетивото е идеалният начин да накарате своите гости да се почувстват уютно. Може да го използвате в украсата на своята маса, като подаръци за гости, дори може да го вплетете в своя сватбен букет. Изключително удобна, лесна и практична идея как да придадете оригиналност на своята сватба.Всеки сезон има своето очарование. Любовта е еднакво красива облечена в цветя, слънчеви лъчи, есенни листа или бяла покривка. Използвайте предимствата на всеки сезон и превърнете сватбата си в истински празник за сетивата.
Публикувана на: 01/12/2021