0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

5 начина да спестите пари от вашата сватба

Знаем го: Сватбата е скъпо удоволствие. Ние сме тук, за да ви дадем съвет как да намалите разходите за своята сватба, без да ви липсва никой и нищо.


Мястото за сватба


Всеизвестен факт е, че летният сезон е времето на сватбените церемонии. Случайно или не, точно в този период и цените са най – високи, затова мислете извън сезона. Защо да не имате една прекрасна есенна сватба през октомври или невероятна зимна приказка да цари през февруари. Друг начин е като направите церемонията и празненството на едно и също място. Голяма част от местата за сватба дават преференциални условия и отстъпки при този пакет.
Цветята


Използвайте повече зеленина, отколкото цветя. Включете в украсата си повече зелени клонки, които да придадат свежест на обстановката и да запълнят скъпите цветя. Ако все пак държите на тях – заменете ги със също толкова красиви, но по-достъпни. Изберете цветя, които са в сезон и се придържайте основно към два вида.

Тортата


Поръчайте две сватбени торти. Едната, малка двуетажна красота,  която да разрежете пред гостите и една голяма (скрита в кухнята), която да бъде със същия вкус, но без ненужната украса. Все пак тортата е удоволствие за вкусовите рецептори. Препоръчително е да използвате класически вкусове, защото така рискът, да не се хареса тортата е минимален. Използвайте свежи цветя, вместо захарни.
Поканите


Спестете от покани, като използвате напълно безплатното приложение, чрез което може да направите свой собствен сватбен сайт. Така вие може да поканите всеки с оригиналност, която да остави ярка следа в съзнанието на вашите гости.Фото и видеозаснемане и музика


Наемете група, която да включва и водещ. Ако имате любим фотограф, които не може да си позволите, проверете дали няма специална оферта при нас. Няма как да ви донесе същото качество, но ще задоволи желанията ви.

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на човек, за което се налага да бъдат хвърлени купища пари. Често мислите за това замъгляват радостта от щастливия момент, но ние сме тук, за да бъдем вашият безплатен онлайн помощник.
Желаем ви любов без значи, валути и цена.
Публикувана на: 27/07/2020