0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Седмицата преди сватбата

Вие сте само на няколко дни време преди да се вречете във вярност на своята половинка. Повярвайте ни, знаем, че сте готови. Но по време на тези няколко дни, вие трябва да обърнете внимание на няколко привидно малки детайла, които могат да се окажат голям проблем по време на вашата сватбена церемония. Не желаете да сте пред олтара и да се счупи чаша или падне свещ и да нямате подготвен план „Б“, нали?


1. Свържете се отново с всеки един доставчик


Да, те са потвръдили своя ангажимент, но трябва да сте сигурни, че сте на една и съща страница. Чуйте се с DJ – я и се уверете, че не е объркал датата. С цветаря, че е подбрал точните цветя. На водещия - да ви изпрати крайния вариант на програмата. Свържете се с хотела и ресторанта, за да потвърдят ангажимента.
2. Определете си помощници за сватбения ден и им раздайте задачите


Не желаете докато слагат последни щрихи от грима, постоянно да ви звъни телефонът.  Уверете се, че по време на вашия сватбен ден, задачите ще бъдат в ръцете на точния и отговорен човек, на когото ще имате достатъчно доверие. За разплащането по време на церемонията, за детайлите около настаняването на гостите, за контрола върху подредбата на масите. Всичко това може да бъде поето от сватбен агент, който е препоръчително да имате.


3. Опаковайте багажа предварително


Подгответе се за своя меден месец предварително. Сложете в куфара любимите си очила, подарени от вашия любим. Невероятния бански костюм, подарък на вашето моминско парти. Бъдете сигурни, че сте взели всичко необходимо за вашето пътуване. Когато отметнете тази задача от списъка, ще почувствате стреса далеч по-малък.
4. Разпределете моментите ви за красота 


Убедете се, че ще посетите всеки свой любим час в козметичния салон и се насладете на вашите моменти за разкрасяване. Почувствайте се максимално красива, защото вие сте в центъра на събитието и изцяло вашето усещане е важно. Поддържайте красивите си нокти, освежете цвета на косата си, направете някоя лека козметична процедура, но нищо рисково или прекалено експериментално.

Сватбата е събитие, за която всяка дама мечтае. С приближаването на така желания момент, нашият фокус се измества. Ние може да забравим за някои леки задачи, които биха могли да ни причинят големи главоболия по време на сватбената церемония. За да ви помогнем с това, ние сме разработили напълно безплатно приложение, което ще ви улесни максимално. Със сватбения планер може да създадете списък с всички задачи и да пропуснете нищо.

Пожелаваме ви любовния ви път да бъде без знаци „СТОП“ и изпълнен с много щастливи моменти.
Публикувана на: 07/08/2020