0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбено черно - защо не?

Вие може да мислите, че дълбокото, мастилено и мрачно черно няма място на вашата сватба, но ние сме тук, за да ви покажем как да съчетаете любимия си черен цвят в най-щастливия ви ден.

Използвайте невероятната палитра на този магнетично черен цвят, за да прибавите доза екстравагантност в сватбения ви стил. Няма да оставите нито един от гостите си равнодушен. Ето няколко от любимите ни начини как да „ изцапате с мастило“ сватбата си.

 1. Вплетете го в букета


Няма по-изтънчен и впечатляващ начин да придадете малко оригиналност в букета, от това да вплетете в него доза от черния цвят. Не прекалявайте с него, защото сам по себе си черният цвят е изключително поглъщащ и ще отнеме вниманието от всичко останало. Черна рози или предварително боядисано цвете са перфектната възможност да направите впечатление с екстравагантност в норма.


 


 


 

2. Сватбена торта в черно


Най-универсалният вкус в света несъмнено е шоколадовият. Всеки един вид от него предизвиква експлозия от невероятни емоции за вкусовите ни рецептори. Мастилено черният цвят на тъмния шоколад незабавно добавя изтънчено усещане за лукс. Фактът, че той умело се съчетава с всеки останал вкус, го прави идеален избор за сватбената ви торта и лесен начин за оригиналност.


 

 
3. Добавете го в детайлите


Истината е в детайла. В този сватбен ден всичко трябва да бъде перфектно. Идеален начин да вдъхнете живот и на най-малкия акцент е като добавите от дълбоката душевност, която черният цвят носи. Няма нищо по-класическо от изчистените покани със семпъл силует, за които идеален избор би бил черен плик. Ще ви донесе едно усещане за луксозно докосване. Друг вариант, който ние ви предлагаме е да добавите малко специфичност в украсата на масите ви. Добавете красиви покривки от нежни материи , украсени с черни детайли. Откроете се от тълпата.


Неименуемо, мастиленото черно е един от най-емблематичните цветове познати днес. Често предизвиква полемики за своята символика, но не оставя никого равнодушен пред таланта си да впечатлява, да добавя усещане за екслкузивност и лукс и пленява фантазията.


Пожелаваме ви любов, дълготрайна като следата след мастилото.

Публикувана на: 04/12/2018


X