0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

6 сватбени инфлуенсъри, които трябва да последвате в Instagram.

Несъмнено, живеем във времена, в които благодарение на интернет, всичко е на една ръка разтояние. Така е и с вдъхновението.

Невероятният принос на социалните мрежи, отваря пред нас необятна шир от красиви фотоси, която с един клик може да запазим. Една от най-харесваната и използвана социална мрежа е именно Instagram. Тя ни дава възможност да се докоснем до красотата и да я „вземем назаем“ за нашия сватбен ден.

Затова днес сме събрали едни от най-харесваните и следени сватбени инфлуенсъри, които всеки трябва да докосне два пъти.

1. @JennaraeCakes


Двете сестри, близначки, са нереални майстори на сладки изкушения. Тортите им спокойно могат да бъдат наричани магически, а вкусът е несравним. Шоколадовите скъпоценни камъни и омайващо вкусните макарони на @JennaraeCakes могат да пленят сърцата ви. Любовта, която влагат в работата си ги прави едни от най-харесваните сватбени инфлуенсъри в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jenna Rae + Ashley Nicole (@jennaraecakes) на


2. @MaggieAustinCake


Безкрайното многообразие от идеи и материи, правят Instagram профила на @MaggieAustinCake едно от най-предпочитаните места за търсене на вдъхновение. Нестандартност, но и автентичност, семла нотка, но и екстравагантност – всичко може да бъде намерено из между невероятната палитра от любов, запечатана в снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Maggie Austin (@maggieaustincake) на


3. @MoonCanyon


Кристен е един от най-следените сватбени флористи в днешно време. Хиляди хора дават сърцата си на нейните снимки, които са замъгляваща съзнанието феерия от любов и щастие. При @MoonCanyon винаги присъства есенната нотка, но представена по една по-лятна гледна точка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от kristen caissie (@mooncanyon) на


4. @KarenTranEvents


Стане ли дума за сватба, първото име , което изкача е това на @KarenTranEvents, която ни дава възможност да се докоснем до невъобразима палитра от невероятна красота, запечатана в снимки. От безкрайна стая с цвета, до многовековен дворец, тя споделя с нас своята любов към сватбата и ни прави съпричасни с хиляди сватбени тържества по света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от International Event Designer (@karentranevents) на


5. @ktmerry


Сватбеният фотограф е един от най-важните елементи на красивата сватба, затова няма как да не включим в нашата селекция и един от най-следените сватбени фотографи в Instagram. Светли цветова, невероятни сватбени портрети и огромно количество любов струи от снимките, които  @ktmerry споделя с нас. Заслужава си да се докоснете до нейното вдъхновение.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Wedding Photographer (@ktmerry) на


6. @Detailsjeannie


Стане ли въпрос за дейтали, името на @Detailsjeannie веднага изниква в съзнанието ни. Невероятното внимание към дейтала, страстта, която влага в работата си и искреността, който струи от снимките, които споделя с нас я правят една от най-влиятелните сватбени инфлуенсъри в Instagram. Многообразието от визии, места, пози, цветове правят галерията й от любов в едно он най-предпочитаните места за хиляди цъкнали на нейните снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jeannie Savage (@detailsjeannie) на

Въпреки всичко незабравяйте, че сватбата ви трябва да отразява вашата представа за света. Пречупете вдъхновението през своята призма и никога не се съмнявайте в идеята си. 

Пожелаваме ви цялата любов от всички сватбени снимки, но не за миг, а за цял живот.

Публикувана на: 15/07/2020