0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Най-забавните първи сватбени танци

Сватбеният ден е една цветна палитра от красиви моменти, а един от най-запомнящите се е именно сватбеният танц. Първият момент като едно цяло. Първото движение в хармония. Първият миг като семейство.

Толкова красив момент, предразполагащ към многообразие от идеи, движения и музика. Едни избират романтичното движение под ритъма на блус, други под акомпанимента на своята любима песен, а трети превръщат сватбения танц в истинско шоу.

Вижте за какво точно ви говорим.

Мъжът може приятно да изненада своята избраница със специална хореография. Подкрепен от своите шефери или пък просто приятели, той може да направи сватбеният танц незабравим спомен за своята половинка. Танцът може да бъде символ на любов, намек, че тя е единствена или просто за забавление. 
Няма как да не отдадем почит и на нежната половинка в новото семейство. Красиви и магнетични, дамите винаги излъчват хармония и увереност в своя сватбен ден. Булките, заедно с най-добрите си приятелки, са изключително изобретателни и това видео е пример за това.Представете си каква взривоопасна комбинация ще бъде новото семейство.Това е вашият ден, върху вас са хвърлени всички погледи. Покажете хармонията си в танцови стъпки и оставете гостите си без думи.Бащата е фигурата, която стои зад вас в сянка и винаги ви подкрепя. Така е било и така ще бъде, дори и на вашия сватбен ден.
Сватбен танц, по традиция, с булката има и нейният баща. Защо да не разнообразите и него.Независимо от това какво изберете, сватбеният танц е символ на любовния съюз между вас. Той трябва да отразява същността ви и да ви остави без дъх.


Пожелаваме ви дълъг семеен живот в танцова стъпка.

Публикувана на: 20/11/2018


X