0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Най-явните знаци, че той ще ви предложи скоро

Вие сте заедно от години. Споделяте всичко – от приятелите до най-щастливите моменти. Преминали сте през многообразие от цветущи ситуации, които се посрещнали с все по-голяма любов. Наблюдавате как всичките ви приятели намират своя спътник в живота. Били сте свидетели на множество красиви сватбени приказки, но кога ще настъпи вашата?

Точно когато най-малко очаквате, ще се случи. Може би в най-неподходящия момент. Супер вълнуващо, но и леко засрамващо. Ще чуете тъй мечтаното предложение, от човека, който желаете да бъде до вас до последния ви дъх.  Ще бъде красиво, може да не е както сте си мечтали, но ще бъде запомнящо се.

За тези, които не обичат изненадите, ние сме събрали на едно място най-явните знаци, че щастливото събитие предстои:


Небрежно ще задава въпроси, относно вашите бижута.


Изведнъж, мъжът до вас ще започне да се интересува от бижутата, които носите. Кои са вашите любимци или от какъв материал предпочитате. Всичко това може да ви се стори леко задушаващо, но не се сърдете. Той прави своето изследване, за да бъде максимално готов за мечтания момент.
Хващате го неподготвен.


Той затваря раздели в браузъра, когато се доближите или не иска да ви каже кой е на телефона. Излиза без вас и не казва къде е. Защо? Не мислете веднага най-лошото! Има вероятност той да прави проучването за пръстен и планиране на предложението.
Небрежно иска да гледате пръстени.


Докато се разхождате, той изведнъж проявява интерес към бижутата. Спирате, гледате, разпитва ви. Точно този момент той ви го подарява, за да може да се възползвате и да споделите с него, какво точно очаквате по по-заобиколен път.
Всички ви питат за пръстените ви и какъв размер носите.


Най-честият подход на умния мъж е да включи семейството и приятелите в тази приятна изненада. Той ги поставя да разпитат и да разучат, за да може вие да не заподозрете конспирацията, която се създава срещу вас. Другият вариант е те да ви избягват, за да не провалят страхотната изненада, която предстои.
Често говори с родителите ви.


Редовно го хващате да говори по телефона с родителите ви и никога не споделя за какво точно е ставало дума. Когато сте в стаята с тях, атмосферата е променена, различна, сякаш нещо или някой тръпне в очакване. А напуснете ли компанията, веднага започват да обсъждат нещо. Това и силен знак, че нещо се крои зад гърба ви, нещо за което ще трябва или съвет от родителите ви или тяхното позволение.
Планирал е до минута определения ден.


Но защо? Защото това е денят, в който той ще ви предложи, разбира се! Толкова се е постарал, цялата тази подготовка, през която е преминал, всичкото обсъждане с приятели и семейство. Няма как да отдели поглед от целта си. Той се старае да планира деня перфектно, за да бъде наистина зашеметяващ.
Той действа малко странно и нервно.


Той се държи странно. Нервен е или постоянно замислен за нещо. Гледа ви по по - различен начин, действа по необяснима за вас логика, напрегнат е. Не се тревожете! Не разигравайте фатални сюжети в главата си, а се насладете на момента, който предстои, а именно така желаното предложение за брак.

Независимо от времето, мястото или хората около вас, този момент винаги е красив и магнетичен. Където и когато и да е, той ще ви подари любовната кулминация, за която винаги сте мечтали, поднесена с изненадващи елементи.
Публикувана на: 29/07/2020