0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбен хороскоп за 2021г.

Бракът е вековна традиция, в която две души се сливат. Те решават да изживеят заедно остатъка от живота си, заедно с всичките отговорности и привилегии. Затова е много важно да изберете най-правилния, който може да ви помогне да станете по-добро човешко същество. Да ви помогне да напредвате във всяка сфера на живота и да бъде до вас независимо от всичко.

Вижте какви планове и изненади ви предстоят в брака и любовта през 2021 година.


ОВЕН
 
Когато Сатурн присъства в 10-ия дом, опитайте да избегнете всички спорове с партньора си. Необвързаните не трябва да влизат в отношения, а хората, които планират сватбата си, трябва да изчакат по-добри времена. Ако все още не сте се омъжили, останете спокойни и търпеливи. 2021 година не е подходящо време за такива решения. 
ТЕЛЕЦ
 
За обвързаните - уверете се, че развивате висока степен на интимност с вашия партньор. Това ще ви помогне да останете щастливи за много дълго време. Ако имате планове за затягане на възела тази година, това е най-доброто време да го направите. Необвързаните ще намерят своята сродна душа в най-неочаквания човек, затова рискувайте. 
БЛИЗНАЦИ
 
Периодът от 12 април до 30 юли ще бъде много добро за вас и вашия партньор. Бракът ви ще расте с любов и грижа. Можете да планирате ангажиментите си само през този период. Извън него ще имате леки проблеми, които ще бъдат решени много лесно. За необвързаните тази година не е благоприятна. Не бързайте и не поемайте рискове. 
РАК
 
Периодите от януари до февруари и от ноември до декември са благоприятни за обвързаните. Всички неприятности, недоразумения и кавги ще приключат. Ако искате да се захванете с бивш партньор, това е най-благоприятният период за това. За необвързаните, 2021 година предвещава много забавления и приключение в любовния живот. 
ЛЪВ
 
Обвързаните няма да имате много проблеми и може да се съсредоточите върху щастливия си съвместен живот. Ако имате планове за размяна на брачни клетви, тази година би било най-подходящото време за вас и партньора. Свободните души ще намерят своята половинка и се очаква предложение до края на годината. 
ДЕВА
 
Най-благоприятните периоди за брака ви са следните: 1 януари до 11 април, 11 август до 2 декември, 4 юни до 29 юни, 4 октомври до 28 октомври и 15 декември до 10 януари.  През това време можете да планирате и изпълнявате каквото и да е свързано с брака ви успешно, без никакви препятствия. За жалост необвързаните няма да успея да намерят своята половинка, но ще се нарадват на забързано ежедневие в любовния си живот.

 
ВЕЗНИ
 
Въпреки че може да имате проблеми, ще има и много добри неща, които се случват в живота ви тази година. За обвързаните се очаква семейството да се увеличи. А за свободните души се очаква неочакван обрат в отношенията ви с някого, когото познавате отдавна. Ще откриете в него своята сродна душа.
 
СКОРПИОН
 
Периодът от март до май може да доведе до много недоразумения и битки между вас. Това може да доведе до влошаване на качеството на семейството и брачния живот. Не бъдете агресивни в споровете. Опитайте да се измъкнете от огъня. Необвързаните ги очаква вълнуваща година. Ще срещнете вашата сродна душа, но ще преминете през няколко препятствия по пътя към брачното ложе. 
СТРЕЛЕЦ
 
Тази година е най-идеалната година за разрешаване на въпроси при предишни бракове, а също и в бъдещото семейно планиране. Това е идеалният момент да се ангажирате, да се омъжите и дори да се подготвите за деца. Рискувайте, късметът е на ваша страна. Не се задълбочавайте в негативното, то ще отмине.
 
КОЗИРОГ
 
Тази година ще донесете много радост в живота ви. Прекарвайте повече време със семейството си. Направете всичко нужно, за да поддържате хармонията. Тази година е много благоприятна и за необвързаните. Ако харесвате някого, постъпете решително. Направете първата стъпка, късметът е на ваша страна.
 
ВОДОЛЕЙ
 
Времето между 23 юни до 23 юли ще доведе много пречки в брачния живот. Не губете надежда през това време, а вместо това дръжте партньора си за ръка и се движите напред. Бъдете положителни! Ще се забавлявате с партньора си. За необвързаните не предстои нещо сериозно, но и за вас 2021 година е подготвила много забавление. 
РИБИ
 
Когато правите пътувания с половинката, полагайте усилия да изградите тази силна връзка между Вас. Тази година ще ви благоприятства във всичко, което се опитвате да подобрите. Времето след август 2021 г. ще ви помогне да поправите неща, които на свой ред ще помогнат на брачния ви живот да функционира щастливо. По този начин се възползвайте максимално от положителния период и развийте близостта между вас и партньора. За необвързаните 2021 година е подготвила предложение за брак от нов човек в живота ви.Желаем Ви необятна любов цяла година, всяка година.

Публикувана на: 15/09/2020