0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Уловете момента с Радослав Петков от Petkov Studio

Връзката между фотографията и любовта датира от древни времена. Навремето някой е казал, че „Пoняkoгa мoжeм дa paзkaжeм мнoгo гoлямa иcтopия c eднa мaлka cнимka“. Няма по-голяма история от тази на Ромео и Жулиета – най-чистата любов, познавана някога.

Ако искате и Вие да се почувствате като тях,без трагичния край, се обърнете към Радослав Петков един от най-търсените сватбени фотографи. Обожанието, което влага в своята работата го прави един от най-предпочитаните, стане ли въпрос за сватбения ден. Умелото преплитане на красота и страст, нежност и очарование, прави снимките му истински шедьоври.

 

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Радослав Петков, като човек с голям опит умее да борави с техниката. Използва всеки един елемент от заобикалящата го среда, за да превърне вашата сватбена фотография в незабравим момент. Успява да накара всеки да се отпусне и това допринася кадрите, които заснема, да излъчват искреност. Те ни пренасят във времето и мястото, където са заснети.
Откликва бързо на запитванията. Дава цялата необходима информация, от която се нуждае човекът отсреща.
 РАЗНООБРАЗИЕ

Една от най-характерните черти на работата му е огромното разнообразие от типове изображения. Една цветна палитра от случки, погледи, ритуали и забавни моменти. Не крие любовта си към черно-бялата фотография, но във портфолиото му откриваме емоции, запечатани в различни рамки.
Ако желаете портретни изображения, които поставят акцента върху погледа и чувствата и изглеждат като романтична сцена от някоя приказка, то Радослав Петков е вашият сватбен фотограф.
забавна снимка


ВДЪХНОВЕНИЕ

Като източник на своето вдъхновение, Радослав Петков посочва любовта. Готовността на младоженците да се врекат във вярност на любимия човек и да започнат едно ново приключение заедно го зарежда с позитивна енергия. Всеки свой ангажимент той го приема като празник на любовта. Неговата цел е да открие красотата във всеки един момент и да й придаде форма, цвят и рамка.

отдаденост


Ангажирайте Радослав Петков от Petkov Studio до 31.12 за своята сватба през 2019 година и получете 10% отстъпка. Побързайте и запачатайте момента завинаги.

Пожелаваме Ви една любов пленяваща сърцето, като най-красивото любовно писмо.
Публикувана на: 30/10/2018


X