0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбена агенция "Angeli D'Amore" - ористниците на любовта.

Честито! Вие получихте така мечтаното предложение за брак и отговорихте със заветното „ДА“.
Толкова радост и вълнение и това е само началото.
Докато дойде моментът, в който да се вречете във вярност на любимия човек, Ви предстоят месеци, изпълнени с гъделичкащо нетърпение и замайващо притеснение. Месеци отдадени на организацията на бленуваната, от Вас, сватба.

За да се насладите на това време и всичко да бъде перфектно, се доверете на професионалистите от сватбена агенция "Angeli D'Amore", които с богат опит, нестандартно мислене и любов към детайла ще превърнат цялата тази подготовка в романтична приказка за едно любовно приключение.

С ВАС ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ
От първите мигове на сватбените приготовления, до момента, в който ще отпиете от своите ритуални чаши, те ще бъдат до Вас, за да се чувствате максимално сигурни в това, че вашият празник ще остави незабравим спомен в сърцата на всички гости.



ВСИЧКО ОТ А ДО Я
Представете си всичко необходимо, от което се нуждаете, за да бъде сватбата Ви незабравима, на едно място. От изготвянето на сватбен сайт, до приемния коктейл на Вашата сватба, всичко събрано в специално изготвен за Вас пакет, съобразено изцяло с Вашите желания и Вашият бюджет.

ПЕТТЕ СЕТИВА
Дизайнерите на сватбена агенция "Angeli D'Amore" правят всичко с внимание и старание, за да може да погалят петте най-важни сетива – визия, вкус, звук, мирис и докосване. Така те създават едно незабравимо усещане за деликатен лукс.



НЕСТАНДАРТНОСТ
Любовта към сватбената приказка кара вълшебниците от сватбена агенция "Angeli D'Amore"да откриват нови и нестандартни начини да направят Вашата сватба уникална. Сладък бар и фото кът са само част от иновативните идеи, които се вплитат в традициите на сватбената церемония.

Повода го споделете, момента го изживейте, а организацията… нея оставете в ръцете на сватбена агенция "Angeli D'Amore“.

Пожелаваме Ви любов като по филмите, изпълнена само с щастливи обрати.
Публикувана на: 05/11/2018


X