0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватбени тенденции за 2020 година

Всички сгодени вече планират своето незабравимо празненство, затова отново сме насреща с полезна информация. Подбрали сме някои от най-интересните сватбени тенденции през 2020 г., за да прецените кои от тях да ползвате. Сега е време да стартирате подготовка, затова маркирайте нещата, които Ви харесват. Сигурни сме, че ще се погрижите да изживеете красивата сватба, която всеки заслужава да има!

Ярки и дълбоки цветове

Пастелните тонове, които толкова се ползваха през отминалите години, вече отстъпват място на по-дръзките и ярки цветове. Наситено лилаво, синьо и други ще се ползват за вдъхновение и често ще виждаме сватбена украса, в която именно те преобладават. Тези багри са подходящи и за акцент на други аксесоари или печатни материали. Може да присъстват като графични елементи на Вашите сватбени покани или табелките на масите.

сватбена украса
Снимка: Pinterest

Далии за впечатляващ сватбен букет

Розите и орхидеите все още се радват на голяма популярност, но една от отчетливите сватбени тенденции за 2020 г. е тоталното превъзходство на далията. Нежното цвете ще се забелязва на много места – в пищната конструкция на булчински букет, в ръцете на шаферките, в косите на булката, в декорацията. Богатата гама от нюанси на далиите ги прави особено подходящи за различни тематични тържества. Дали искате да наблегнете на розовото или предпочитате червено или бяло – няма никакъв проблем!

булчински букетбулчински букетбулчински букет
Снимки: Pinterest

Видео проекции, дронове и менюта

Заснемането с дронове е вече нещо, което все повече двойки планират за своята сватба. Прекрасното място, избрано за венчавката, се откроява още по-добре с помощта на технологиите. Освен това дронът може да покаже друга перспектива на тържеството и да улови емоциите по още по-интересен и впечатляващ начин.
Специалното осветление, видео проекциите и т.нар „3D mapping” също се търсят, защото с тяхна помощ всеки ресторант се превръща в приказно място, а гостите се забавляват истински. Може да се визуализират фигури, надписи и хиляди обекти, които мигновено приковават вниманието.

сватбено видеозаснемане
Снимка: Pinterest

Анализирайки основните сватбени тенденции за 2020 г., няма как да пропуснем менюто – да, индивидуалните порции са все така предпочитани.  Идеята е всеки гост да разполага с чиния на масата си, но съдържанието й се избира от самия него! Може да се сложат различни плата, от които лесно да се селектира желаното за хапване. Задължително се поднасят варианти и за вегетарианци и вегани, затова подберете вкусни блюда и за тях.

Планирате сватба през 2020 г.? Споделете на Фейсбук страницата ни как смятате да изглежда Вашето тържество. Ще се радваме да разберем какви са вижданията на българските младоженци.

Пожелаваме Ви щуро и красиво празненство и хармоничен и щастлив семеен живот!

Публикувана на: 15/08/2020