0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

The World of Diamonds - приказните сватбени бижута от мечтите ви

Магнетичен блясък, изпипани детайли и омайващо послание. Не, не сънувате! Добре дошли в света на разкоша, създаден за двама, наречен The World of Diamonds. Изработени с много любов, старание и усет към изящното, са невероятните сватбени бижута в колекцията. От вълнуващия избор на годежни пръстени или брачни халки до тематичния подарък за първата годишнина от Вашата сватба, екипът на The World of Diamonds с радост посреща всички влюбени. Елегантните бижута с диамант идеално допълват естествената красота на всяка дама. А когато те са подарени с идеята да се поиска ръката на любимата или да се врекат в любов един на друг, тогава сякаш тези бижута блестят по един по-необикновен начин. Те завладяват сърцето на жената.

Голямото разнообразие и възможността да носите бижута, вдъхновени от Вашата романтична история, са само някои от причините да се доверите на The World of Diamonds.

брачни халки


Годежни пръстени, в които ще се влюбите


Предложението за съвместен живот е момент, който всяка жена очаква с особен трепет и вълнение. Знаейки това, екипът на The World of Diamonds предлага специално преживяване при избора на този годежен пръстен, който най-силно би докоснал и отразил жената, за която е предназначен.
Ако Ви предстои да изберете годежен пръстен, със сигурност ще са Ви необходими подкрепа и съдействие. Всички възможни хитринки ще са Ви от полза, за да може да направите най-вълнуващото и романтично предложение. Разбира се, най-подходящият годежен пръстен е желателно да бъде съобразен и с Вашия бюджет. За да сте подготвени и до най-малкия детайл, може да си запишете час в бутика на The World of Diamonds и да ги направите част от Вашите желания и намерения. За тях клиентите са повече от специални, както и поводите им. Затова техният метод на работа е бутиков и със запазен час. Очакват Ви!

The World of Diamonds

годежни пръстени

Брачни халки – символите на Вашата приказка


Сватбената церемония е онази приказка, която стои в мечтите и на най-малките деца. Това е преживяване както за всяка жена, така и за всеки мъж. Онези прекрасни мигове, които се помнят цял живот...

“The World of Diamonds има привилегията да бъде част от тази приказка...“  - споделя собственичката на бранда – София Назърова.

„За мен е изключително удоволствие да участвам в този процес. Нашите двойки имат специално запазени часове. Когато работим съвместно, проучваме всички техни желания, мечти и символи, които биха искали да имат отпечатък върху венчалните халки...
Имам огромно удоволствие мои клиенти да бъдат двойки, които ценят това специално отношение, нашето вдъхновение и бижутата ни.“


The World of Diamonds


За екипа на The World of Diamonds е изключително важно да се почувствате обгрижени, чути и най-вече разбрани, особено при избора на годежен пръстен, брачни халки или сватбени бижута. Вдъхновена от българското семейство е и избраната кауза за 2018 г. При всеки закупен годежен пръстен и сватбена халка от бутика на The World of Diamonds, бъдещите младоженци получават малко кръстче с диамантче, което да покровителства новосъздаденото семейство.
Публикувана на: 11/09/2018


X