0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Търсите сватбен фотограф и видеооператор? SL Studio са насреща.

Искало ли Ви се е да затворите очи и да се върнете отново в някой прекрасен момент от миналото? Нека спомените от Вашата сватба останат живи, благодарение на професионалната сватбена фотография и видеозаснемане от SL Studio. С тяхна помощ тази задача е лесна за реализиране, защото екипът е „въоръжен“ с много ентусиазъм, творчески подход и професионална техника! Нужно е веднъж да разгледаш портфолиото им и можеш да бъдеш сигурен във всеотдайността и аудио-визуалното качество на работата им. Това са хората, които могат да се погрижат за елегантна и въздействаща сватбена фотосесия и за преливащия от динамика и емоции сватбен филм.

Научете повече за тях и се запознайте с творчеството им. Сигурни сме, че ще ги харесате, колкото нас!

SL Studio

SL Studio SLStudio

Сватбена фотосесия, която разказва истории

Искате да се насладите на нежни кадри, в които Вие и любимият човек празнувате любовта си, а всичко около вас излъчва хармония? Или пък предпочитате по-щури кадри, интересни декори и ефекти? Екипът на SL Studio е насреща, за да реализира идеите Ви. С тяхно съдействие ще се снабдите с омагьосващи изображения от сватбения ви ден. Много позитивизъм, професионално отношение и индивидуален подход са само някои от предимствата на екипа. Разгледайте работата им и ще се уверите в способностите им и в любовта, която влагат в дейността си.

сватбена фотосесия
сватбена фотосесия


Видеозаснемане като очарователна машина на времето

Вече се смята за задължително да осигуриш видеозаснемане на своята сватба! Това е празник, който е изпълнен с много стоплящи сърцето мигове. Освен това рядко имаме възможност да съберем толкова много обичани хора на едно място. Времето отлита твърде бързо, но незабравимите спомени ни връщат отново към важните епизоди от живота ни. Затова трябва да изберем внимателно хората, на които ще поверим задачата да запазят тези моменти по неповторим начин. SL Studio предлага цялостно заснемане на сватби – фотография и видеозаснемане.

Не е нужно да търсите различни фирми и да губите време, получавате изображения и филм, вдъхновени от любовта ви, и съответстващи с индивидуалния Ви вкус! Всяка сватбена фотосесия е като пътечка към света на любовта, а сватбения филм е “машина на времето”. Гледайки ги, се връщаш в миналото и се радваш отново на всичко, което си изпитал в компанията на хората, които са толкова значими и са станали част от този специален за теб ден.

Sl studio


SL Studio са насреща, ако планирате сватба в София, страната или дори чужбина! Ако и Вие харесвате работата им, просто се свържете с тях, за да се запознаете с детайлите на творчеството им и да уточните подробностите. Можете да се доверите на опита и индивидуалния им подход към всеки клиент. Най-важното е да се насладите на прекрасния ви празник и да запазите спомените си във времето! Първото е Ваша задача, а второто – тяхна.

Възползвайте се от възможността за уникална сватбена фотосесия и видеозаснемане на промоционална цена, изтеглете ваучер за услугите от SL Studio тук: 
https://www.weddingday.bg/specialofferbg/73
Ако искате да научите повече за тях, посетете сайта на SL Studio.

Пожелаваме Ви много весел и красив празник!


Публикувана на: 05/09/2018


X