0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Веган сватбени торти – защо са толкова модерни?

Добре дошли в света на веганите! Тук ще откриете всичко, но не и глутен, преработени продукти, палмово масло и бяла захар. Вие се питате защо през последните години се говори толкова много на тази тема ли? Просто е: здравословната храна оказва силно положително влияние върху организма. Някои сладкари дори вече предлагат изработката на специални веган сватбени торти. Уверяваме Ви, че те изглеждат впечатляващо, а вкусът им по нищо не отстъпва на стандартните сватбени торти. Това се дължи именно на специфичните съставки, които се използват за направата на тези веган сватбени торти.

А какви са двете им основни предимства?

Вкусно и полезно в едно

Веган лайфстайлът завладя кухните на голям брой хора. Доскоро за булките сред тях би било предизвикателство да се сдобият с веган сватбени торти. Вече не е така, благодарение на някои сладкарски къщи, които изпълняват и такива поръчки. Но сигурно има дами, които се чудят за състава на вкусните веган сватбени торти. Той варира, но обикновено не съдържат яйца и мляко. На тяхно място се използват продукти, техни заместители и често се подслаждат със сушени плодове. Разбира се, има сватбени торти, за чиято изработка не са спазени всички ограничения и това ги превръща в един още по-достъпен вариант. Например може да поръчате да се замени единствено пълномасленото мляко с кокосово.

сватбени торти
сватбени торти
Снимки: Pinterest


Без ограничения във визията

Защо си мислите, че само заради полезните си съставки всички веган сватбени торти няма да изглеждат прекрасно? Грешно е да възприемате нещата по този начин. Напротив, има същото изобилие от глазури и декорации, за да се постигне впечатляващ ефект. През приказните сватбени торти на няколко етажа и с цветя до минималистичните визии с мраморен ефект. Със сигурност външният вид няма по никакъв начин да подсказва, че този страхотен десерт е веган. Ако сте почитателки на така наречените „голи“ сватбени торти, то може и да заложите на такъв модел.

сватбени тортисватбени тортисватбени торти
Снимки: Pinterest


Пожелаваме Ви семеен живот, изпълнен с много сладост и топлина!

Публикувана на: 06/08/2018


X