0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Втори живот за вашата сватбена украса с The Bucket

Замисляли ли сте се колко прекрасни цветя просто се изхвърлят след всяка сватба? Внимателно избирани, дълго премисляни като цветове и концепции, ухаещи и прекрасни...А вече можете да ги запазите задълго по много креативен начин! 

The Bucket позволява да дадем втори живот на нашата сватбена украса. Растителността се събира, селектира и нейните багри и форми се претворяват върху изящни копринени материи. Те може да бъдат уникален спомен от Вашето тържество. Незабравим подарък за сватба или изненада за любимия човек. Вижте някои от интересните творения на The Bucket и разберете как можете да вдъхнете втори живот на Вашите цветя.

The Bucket


Естествена прелест с естествени багрила


Представете си, че сте избрали дъхави пролетни цветя за Вашата сватба. Любимите лалета, разноцветни минзухари, зюмбюли и нарциси....Всичко това е подредено по мечтания начин и се създава приказна атмосфера. Запазете спомена и след края на партито и се сдобийте с елегантно фишу, интересен шал, пъстра възглавница или друг предмет от коприна. Цветята от Вашата сватбена украса се ползват от The Bucket, за да се обагри текстила по естествен начин. Материята „целува“ китките, за да се роди едно съвършено творение, напомнящо за специалния празник.

The Bucket
The Bucket

За целта се ползват естествени багрила: цветя, листа, корени от дърво, минерали, дори метали. Въпреки факта, че не се ползват химикали за боядисването на коприната, ефектът е дълготраен и гарантиран. The Bucket ви помагат да направите идеален подарък за младоженци или да запазите емоциите и красотата от Вашата сватба по иновативен начин.


Човекът зад творчеството


Може би Ви е интересно да научите кой е човекът зад чудните обагрени красоти. Това е Калина Михайлова - една доста вдъхновяваща дама с дългогодишен опит в рекламния и медиен бизнес. Тя е и един от основателите на телевизия Диема. Споделя, че след години работа в корпоративните среди, усеща желание да се занимава с творчество.

Така започва да учи занаята, свързан с багрене посредством естествени материали. Нужни са две години, много пътувания, срещи и желание, за да усвои тънкостите. Днес нейните творения са изключително търсени за сватбен подарък или красив спомен от събитието.


Чудото на природата


Растенията са естествен източник на багри и красота и с помощта на The Bucket можете да подарите нов живот на Вашата сватбена украса. Доверете се на професионалисти, които правят това с много любов и внимание към детайлите. Те могат да ползват различни цветя от отминалото тържество за малкото „чудо“ или да наблегнат на любимите ви китки.
The Bucket
втори живот за Вашата сватбена украса

Какъв по-добър начин да оползотворите останалата сватбена украса, от това да създадете нещо вдъхновяващо и носещо духа на празника? Шалчета за булката и шаферките, за кумата или изненадващ подарък за любимия – вариантите са много.

Ако искате да се сдобиете с толкова красив предмет, изтеглете ваучер тук.

The Bucket не просто багрят платове, използвайки даровете на природата, но също се грижат за спомена и създават нови поводи за радост!


Публикувана на: 04/08/2018


X