0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Сватба в стил Мама Миа

Преди броени дни се състоя световната премиера на дългоочакваното продължение на хитовия комедиен филм „Мама Миа!“. Първата част бе запомнена не само с впечатляващия сюжет, но и с огромния успех на продукцията. На дамите, които са го гледали, припомняме сцените от приказната сватба на главната героиня Софи. В случай, че не сте били част от приключението, наречено „Мама Миа!“, сега ще Ви запознаем с всички нужни детайли. Тюркоазеното морско синьо, белите къщички, наситено розовите цветя и разбира се, музиката на АББА. Каним Ви да се потопите в магията на една необикновена гръцка сватба!

С нашите съвети всяка двойка може да си спретне сватба в стил Мама Миа.

Гръцка приказка

Локацията на всяка сватба е едно от първите неща, които трябва да се планират. За да постигнете ефекта на Мама Миа, изберете един от много острови на територията на Гърция. Гарантираме, че ще се влюбите в уникалните нюанси синьо на морските вълни и неповторимите романтични залези. Издаваме Ви, че пейзажите от филма „Мама Миа“, са от остров Скопелос.
Снимки: Pinterest


Феерична визия

В едноименния филм красивата булка Софи е облечена в небрежна бяла булчинска рокля. Важното е роклята да Ви бъде достатъчно удобна, за да се забавлявате и танцувате до зори. Заложете на златни минималистични бижута, които да подчертаят бронзовия Ви тен. Сплетете косите си в небрежна плитка или оставете да се веят къдрици. За обувки, съветваме да са стилни и комфортни сандали.

булчинска роклябулчинска роклябулчинска рокля
Снимки: Pinterest

Бохо сватбена украса

Няма как да пресъздадете сватба в стил Мама Миа, ако не осигурите сватбена украса с бохо елементи. Всъщност не са Ви нужни много неща. Просто много зеленина, цветя в розови багри и всичко от плат нека да е в бяло. Представете си покривки с макраме и дървени столове, обгърнати в бяла сватбена украса. Задължително добавете и много лампички, окачени около дърветата.

сватбена украсасватбена украса
Снимки: Pinterest
 

Любимите АББА

Независимо дали сте от големите почитатели на АББА или пък просто харесвате тяхната музика, няма да сгрешите с тази музикална плейлиста. Ще може да се насладите както на бързите хитови парчета като “Honey, Honey”, така и на нежните балади. А колкото до ключовата песен „Мамма Mia”, сме убедени, че ще се поръчва отново и отново.


Снимка: Pinterest

Пожелаваме Ви едно страхотно тържество на фона на романтичния гръцки залез и под звуците на АББА!

Публикувана на: 31/07/2018


X