0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Небрежни булчински букети - топ тренд за 2019

Голяма палитра от цветове, вариации на размери и много зеленина. Така може да се опишат последните тенденции за булчински букети. Това, което прави впечатление в сравнение с миналогодишни визии, е липсата на пълен ред. Но понякога точно в това се крие чарът. Всяка дама на своята сватба би желала да носи в ръцете си едно красиво произведение на изкуството. Флористите зная това много добре и затова вкарването на творчески хаос в техните булчински букети, е перфектното решение.

Изборът на нюанси зависи изцяло от Вашите лични предпочитания. Дали ще заложите на преливаща зеленина и кремаво за акцент или пък на разкошна ярка визия, имате цялата свобода. За да постигнете ефекта на приказен хаос, е нужно вашите булчински букети да не са толкова перфектно подредени. Ключът е в това да са идеално аранжирани цветята, но задължително да има стърчащи елементи.

Те допринасят за тази разчупена визия, която е така актуална за сезона. За любителките на зелените тонове, препоръчваме булчински букети, направени от бели орхидеи или лилиуми, заобиколени от зеленина за украса. А за бъдещите булки, които обичат цветните комбинации – изберете като детайл рози в наситено прасковено. За повече вдъхновение, разгледайте снимките.

булчински букетибулчински букетибулчински букети булчински букетибулчински букетибулчински букети


Пожелаваме Ви приказен сватбен ден!


Публикувана на: 06/12/2019