0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

Бохо стилът завладя сватбите

Очаровани от магията на тържествата навън, непринудената обстановка и удобните одежди, все повече дами се ориентират към бохемски празненства. Ако и Вие планирате сватба на открито или харесвате тази тематика, въплъщаваща виталността на душата, може да разгледате някои булчински рокли в бохо стил. Те са нежни, феерични и по-леки от стандартните официални облекла. Може да изобилстват от дантела, да са минималистични или да се състоят от две части. Вижте какви булчински рокли бихте могли да пробвате за специалния празник.

Ръчно направени декорации


Харесвате бродериите, разчупените модели и интересните кройки? Има уникални модели булчински рокли с бродирани елементи, ръчно направени декорации и други прекрасни детайли. Предлагат се както в класическо бяло, така и в други цветове – бежово, розово, синьо, златисто. Изработват се с различни силуети, а все по-търсени са моделите от две части.

булчински рокли булчински рокли булчински рокли


Дантели, леки материи и нежност


Планирайки сватба с бохо тематика, бихте могли да помислите за булчински рокли с дълъг ръкав, ако тържеството е през есента или да заложите на облекла с дантелени декорации и други красиви декорации. Важно е да Ви бъде удобно, за да усетите наслада от дрехата, която е сякаш естествено продължение на Вашето тяло. Движението Ви трябва да е безпроблемно, а материята да позволява на кожата Ви да диша. Ако се колебаете за точен модел и сте харесали няколко булчински рокли, пробвайте някои от тях и ще се открои фаворит.

булчински роклибулчински рокли

Какво всъщност представляват бохо сватбите и защо е редно да изберем булчински рокли, които съответстват на темата? Това са партита, които са по-неофициални, чиито атмосфера и дух напомнят живота и празненствата на номадите, виталността и усещането за свобода са водещи. Без твърде стегнати материи, строги аксесоари и задължителни елементи.

Празнувайте с наслада и забравете за всичко, което пречи на съзнанието Ви. Това е Вашият специален, незабравим ден, в който ще кажете „Да!“ на любимия човек. Поръчайте булчински рокли, отговарящи на индивидуалното Ви излъчване, нека се чувствате красиви и наистина щастливи в тях!

Публикувана на: 10/08/2020