0
Регистрация Вход
E-mail: 
Парола: 

Забравена парола Регистрация Влез с Facebook

3 възможни проблема при сватба на открито

Мечтаете ли и вие с обичания човек за сватба на открито? Почти сме убедени, че отговорът е положителен. Да празнуваш навън, наслаждавайки се на красива гледка и свеж въздух, е примамлива идея. Знаем ли обаче какво трябва да обмислим, организирайки такова тържество? Вижте кои са основните 3 възможни проблема, които може да възникнат при сватба на открито.

Запознайте се с тях, за да ги избегнете и да изживеете едно емоционално и зареждащо тържество!

сватбен ресторант
Снимка: Wedding concept ideas

1. Откриване на правилното място


Имате няколко варианта къде да организирате сватба на открито. Може да се спрете на обект край морето, в планината, близо до голям град или в сърцето на селището. Ако сте харесали конкретен сватбен ресторант, но не искате да сте вътре, разгледайте градината, която предлагат. Има ли зеленина, достатъчно място за танци и ритуалите? Чудесно, може да празнувате там. Друг вариант е да резервирате само земята и да поръчате сватбен кетъринг, както и да украсите сами. Приказната градина край София е прекрасно място за такова празненство.

сватбен ресторант
Снимка: Pinterest

2. Лошото време

Да се развали неочаквано времето е един от трите възможни проблема, когато организираме сватба на открито. Понякога знаем, че прогнозата е лоша седмица предварително, друг път знаем, че шансът да вали е голям. Особено, когато става дума за сватба в края на май, когато по традиция небето ни обсипва със своите дарове. Притеснявате се, че може да вали в специалния ден? Погрижете се да има тенти, за да се предпазите от пороя, осигурете чадъри за гостите, които могат да бъдат и елемент от Вашата сватбена декорация. Имайте вариант B, ако сте в ресторант – възможност да влезете в заведението при потенциална нужда.

сватбен ресторант
Снимка: Pinterest

3. Удобства за всички


Поканили сте деца или възрастни хора на Вашата сватба на открито? Или пък хора, които имат алергии? Погрижете се за техния комфорт. Може да раздадете ветрила или да поставите на видни места спрейове против комари. Сложете и одеалца или олекотени завивки, за да се наметнат с нещо присъстващите, ако захладнее.

сватбена декорация
Снимка: Pinterest

Въпреки споменатите 3 проблема, които могат да възникнат при сватба на открито, имате възможност да се насладите на едно красиво и незабравимо парти! Просто се подгответе добре.

Пожелаваме Ви много красиво и весело тържество!

Публикувана на: 12/07/2018


X